Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №238 від 04.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пізнай себе

Квадрат, прямокутник, трикутник, коло та зигзаг

розкриють таємниці вашої особистості

Польська приказка говорить, що гарна думка про себе – це половина щастя. Послухавши народну мудрість, спробуймо також створити про себе гарну думку.

Швиденько, не замислюючись, виберіть із п’яти запропонованих фігур (квадрат, прямокутник, трикутник, коло, зигзаг), одну, яка вам найбільше сподобалась.

А тепер... послухайте характеристики людей, які вибрали ту чи іншу фігуру.

Отже, квадрат. Йому відповідають такі риси характеру, як працелюбність, старанність, здатність доводити розпочату справу до кінця, наполегливість, - ось чим славляться справжні Квадрати.

Квадрат полюбляє сталий порядок: все повинно бути на своєму місці і відбуватися у визначений час. Ідеал Квадрата – розплановане, передбачуване життя, йому не до душі „сюрпризи” та зміни звичного ходу подій.

Прямокутник. Це тимчасова форма особистості, якої можуть набувати й інші стійкі фігури в певні періоди життя. Це люди, не задоволені тим способом життя, який вони ведуть зараз, і тому зайняті пошуком кращого. Тому основні риси Прямокутника:

- допитливість, цікавість, живий інтерес до всього, що відбувається і сміливість.

Трикутник. Ця форма символізує лідерство. Найбільш характерна особливість істинного Трикутника – здатність сконцентруватися на головній меті. Трикутники – енергійні, нестримні, сильні особистості, які ставлять чіткі цілі, і, як правило, досягають їх.

Коло. Найбільш доброзичлива з усіх п’яти фігур. Воно володіє високою чутливістю, - здатністю співчувати, емоційно відгукуватися на переживання іншої людини. Коло відчуває чужу радість та чужий біль як свої власні. Воно щасливе тоді, коли всі перебувають у злагоді.

Ну й, нарешті, Зигзаг. Фігура, що символізує творчість. Комбінування абсолютно різних, неподібних ідей і створення на цій основі чогось нового, оригінального – ось що подобається Зигзагам. А тому Зигзаг – найбільш захоплений і запальний з усіх п’яти фігур.

04.05.2006



Рівне-Ракурс №10 від 04.05.2006p. 
На головну сторінку