Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №556 від 15.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Превентивні заходи

У Рівному не буде Луцька

На засіданнях виконавчого комітету неодноразово приймаються рішення про перепланування квартир у житлових будинках, добудову балконів тощо. Та часто наші громадяни не дотримуються правил перепланування, що призводить до неприємних, а подекуди і трагічних наслідків.

Зокрема, така ситуація сталася у сусідньому місті Луцьк. Де, за однією із версій, через недотримання норм перепланування підвалу обвалився цілий під’їзд 5-поверхового житлового будинку.

За словами начальника міського управління ЖКГ Івана ГЕМИ, Рівному така трагедія не загрожує. Позаяк всі рішення про перепланування чи добудову в житлових будинках проходять через засідання виконавчого комітету.

- Найближчим часом ми плануємо створити спеціальну комісію, яка контролюватиме всі перепланування приміщень у житлових будинках, - розповів секретар Рівнеради Андрій ГРЕЩУК. - Адже на практиці часто бачимо, як власники квартир переплановують приміщення на власний розсуд, іноді руйнуючи опорні стіни. Люди не замислюються, що через декілька років такі дії можуть призвести до нещастя. Тому дізнавшись про трагедію у Луцьку, ми вирішили перевірити всі перепланування, що здійснюються в місті. Впевнений, що це буде не разова перевірка і ми постійно триматимемо це питання на контролі.

15.06.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 15.06.2012p. 
На головну сторінку