Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №556 від 15.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ЄВРО-2012

Фан-зону у парку довелося пошукати

Фан-зону у парку довелося пошукати

У Рівному є своя фан-зона. Та аби знайти її, доведеться добряче прочесати парк ім.Шевченка. Адже саме там в період “Євро-2012” на літній сцені парку після 21.45 можна безкоштовно переглядати матчі. Так-так, саме безкоштовно, але головною умовою цієї безкоштовності є те, що вболівальники на території фан-зони не повинні вживати спиртних напоїв та курити.

Про те, що це фан-зона, рівнянам, а тим паче гостям міста, здогадатися буде важко. Безпосередньо на території немає жодної футбольної символіки, зате майже на кожному дереві висить табличка про заборону курити та розпивати спиртні напої. Сподіватимемося, що саме ці застереження вплинуть на наших громадян. Хоча, як показує практика, не всі вміють читати.

За словами директора ДКП “Міське об’єднання парків культури та відпочинку” Андрія Мощанецького, облаштування фан-зони не завдасть фінансових проблем бюджету міста. Також на території є біотуалети.

Не забула міська влада і про стеження за порядком. Відтак, у період матчів у парку Шевченка міліцейські наряди чергуватимуть з 20.00 до 04.00 години. Про те, скільки патрульних контролюватиме порядок, наразі невідомо. Все залежатиме від обстановки та кількості глядачів, які перебуватимуть у фан-зоні.

У денний час фан-зона майже пуста. Через колонки лунає музика, а на сцені танцюють дітлахи.

По правді, наша фан-зона суттєво відрізняється від їй подібних в інших містах нашої країни. Це, напевно, пов’язано із тим, що в нашому місті не проводяться футбольні матчі. Та все ж вона є. Сподіватимемося, що наші вболівальники під час матчів створять неймовірну атмосферу та настрій. Тим більше, не місце красить людину, а людина місце.

15.06.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 15.06.2012p. 
На головну сторінку