Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №556 від 15.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

До уваги мешканців Рівного!

Згідно з п.14 “Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій...”, якщо обсяг витрачання газу, води, електричної та теплової енергії вимірюється засобами їх обліку, розмір субсидії для відшкодування їх оплати розраховується виходячи з фактичного споживання послуг, але не більше від встановлених норм споживання. У разі, коли по закінченню терміну отримання субсидії зазначені послуги використано на суму, меншу від суми призначеної субсидії та обов’язкової частки плати в межах норм споживання, невикористані перераховані кошти повертаються (перераховуються) організаціями, що надають комунальні послуги, на рахунок органів праці та соціального захисту населення.

У випадку, коли по закінченню терміну отримання субсидії зазначені послуги використано на суму, більшу від суми призначеної субсидії та обов’язкової частки плати в межах норм споживання, органи праці та соціального захисту населення перераховують розмір призначеної субсидії виходячи з вартості фактично спожитих послуг, але не більше від встановлених норм.

Таким чином, по закінченню опалювального сезону управління праці та соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому проводить перерахунки по факту використання природного газу.

Просимо всіх отримувачів субсидії, в будинках (квартирах), яких встановлені лічильники для обліку використання природного газу, звернутись до філії управління за місцем проживання з абонентськими книжками на оплату природного газу за термін призначеної субсидії.

Начальник відділу з прийому держаних допомог Н.НИДЗЕЛИК

15.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 15.06.2012p. 
На головну сторінку