Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №556 від 15.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Ліжко - душитель

У важкому стані опинилася у лікарні однорічна дитина з села Тутовичі Сарненського району. Наразі вона знаходиться у реанімаційному відділенні Сарненської ЦРЛ з діагнозом механічна асфіксія. Дитина засунула голову між металевими елементами ліжка.

Печальне гостювання

Однорічний малюк приїхав до бабусі на літній відпочинок із міста Саліхард Тюменської області. Однак візит мало не закінчився трагедією, коли дитина перекинула на себе чашку з окропом. Сталося це, зі слів батька, у селі Бистричі Березнівського району. У дитини 4% опіків тіла, стан - середньої тяжкості.

Дитину вбило струмом

Справжня трагедія сталася у селі Жобрин Рівненського району. Хлопчик торкнувся руками до не несправного електроустаткування, ввімкненого у мережу. Удар струмом виявився смертельним.

Загорілася вантажівка

На автодорозі “Ковель-Чернівці” в селі Маслянка Млинівського району загорілася вантажівка. Вогонь знищив вантажний автомобіль “ГАЗель” та вантаж - речі домашнього вжитку.

Жертва люку

43-річна жителька села Немовичі Сарненського району стала жертвою відкритого люку. Жінка їхала однією з вулиць Сарн на мопеді, і, наїхавши на люк, впала. І хоча від госпіталізації потерпіла відмовилася, вона отримала забій коліна і руки, пошкодила зв’язок шийного відділу хребта і стопи.

Влетів конкретно

Мало того, що 34-річний Андрій порушив правила дорожнього руху і став винуватцем ДТП, він ще й був добряче напідпитку, до того ж… капітаном міліції.

Аварія сталася на перехресті Дворецька-Ст.Бандери-Поповича у Рівному. Керуючи автомобілем “Ауді-80”, капітан повертав ліворуч, і не пропустив “Рено-Меган”, який їхав на зелений сигнал світлофора. Ніхто поранення не отримав, навіть маленький син водія другого автомобіля.

Але якщо водій “Рено” був тверезий, то правоохоронець…

Незважаючи на те, що у капітана у той день був вихідний, керівництво обласної міліції прийняло рішення про звільнення правоохоронця з органів внутрішніх справ.

15.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 15.06.2012p. 
На головну сторінку