Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №556 від 15.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Призначення

Павло Павлишин - новий гендиректор РАЕС

Павло Павлишин - новий гендиректор РАЕС

Колектив рівненських енергетиків очолив 45-річний Павло Павлишин. У вівторок персоналу РАЕС його офіційно представив президент НАЕК “Енергоатом” Юрій Недашківський. Він наголосив, що Павло Павлишин має продовжувати традиції, які запроваджені на РАЕС ще першим генеральним директором Володимиром Коровкіном.

Після раптової смерті Михайла Колісниченка у квітні цього року, обов’язки генерального директора РАЕС виконував перший заступник - головний інженер Павло Ковтонюк. Він і ще декілька спеціалістів станції розглядалися як претенденти на посаду нового керівника атомної станції.

Проте, у понеділок президент НАЕК “Енергоатом” підписав наказ про призначення гендиректором РАЕС Павла Павлишина. До цього він обіймав посаду заступника головного інженера з підготовки персоналу - начальника навчально-тренувального центру. На представленні Юрій Недашківський наголосив, що його кандидатуру одноголосно схвалило правління управляючої компанії. Тому в керівників підрозділів РАЕС попросив підтримки нового керівника.

- Я докладу максимум зусиль, щоб РАЕС й надалі розвивалася та безпечно виконувала функції, які на неї покладені, - запевнив новопризначений генеральний директор РАЕС Павло ПАВЛИШИН.

Досьє

Павлишин Павло Яремович народився 8 квітня 1967 року в смт Орєшноє Манського району Красноярського краю Росії. Після служби в армії та навчання в Одеському політехнічному інституті за спеціальністю “Атомні електростанції та установки” в березні 1992 року прийнятий на роботу оператором реакторного відділення реакторного цеху №2 Рівненської АЕС. Працював інженером з експлуатації реакторного устаткування реакторного цеху №2, провідним інженером з керування реактором РЦ №2.

З 1998 року - на керівних посадах: начальник зміни РЦ №2, заступник начальника навчально-тренувального центру (НТЦ), начальник НТЦ, заступник головного інженера з експлуатації блоків 3, 4 ВП “Рівненська АЕС”, заступник головного інженера з підготовки персоналу - начальник НТЦ. Одружений. Разом з дружиною виховують двох синів.

15.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 15.06.2012p. 
На головну сторінку