Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №557 від 21.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#“Ми - талановиті!”

Напиши гімн та отримай приз від Кузьми Скрябіна

Цьогоріч кожен мешканець Рівненщини, якому не виповнилось 35 років, має можливість продемонструвати свій талант на третьому обласному фестивалі-конкурсі обдарованої молоді “Ми - талановиті!”. Перший етап фестивалю стартує у червні, а завершиться конкурс грандіозним концертом переможців у жовтні.

Організатори фестивалю також оголосили творчий конкурс серед мешканців Рівненщини на написання гімну та слогану фестивалю.

На початковому етапі фестивалю журі, до складу якого увійде відомий співак та шоумен Кузьма Скрябін, оцінюватиме гімни та слогани, які можна надсилати на електронну адресу talant2012@ukr.net до 20 липня 2012 року. Автори найкращих робіт отримають ексклюзивний подарунок від Кузьми під час чотириденного молодіжного еко-фестивлю “Аквасфера”, який стартує 26 липня у селі Хрінники. Саме під час проведення “Аквасфери” відбудеться виступ Кузьми Скрябіна та дебютне виконання нового гімну фестивалю “Ми - талановиті!”.

За словами організаторів, загалом конкурс “Ми - талановиті!” реалізовуватиметься на всій території Рівненської області у шість етапів - упродовж червня-жовтня 2012 року. Закінчиться фестиваль гала-концертом у Рівненському обласному драматичному театрі. Конкурсанти виступатимуть у трьох вікових категоріях та у чотирьох номінаціях: “Вокал”, “Хореографія”, “Інші таланти”, “Мистецтво”.

Особливістю цьогорічного фестивалю “Ми - талановиті!” стане те, що кастинги серед талановитої молоді відбуватимуться у кожному районному центрі та селі. Також відбудуться міжрайонні змагання конкурсантів. Кожна молода людина, яка матиме бажання виступити на сцені, отримає таку можливість. Окрім того, талановиті учасники матимуть змогу виступити на концертах, які відбуватимуться у селах впродовж кількох місяців та у кожному райцентрі Рівненської області на День Незалежності. На цьому етапі проводитиметься телевізійна зйомка виступів, яка ляже в основу серії телепрограм про талановиту молодь Рівненщини. Дев’ять найталановитіших команд-учасників після міжрайонних змагань потраплять до півфналів.

Фіналістами конкурсу стане п’ять команд - три переможці півфіналів та дві команди, які переможуть в Інтернет-голосуванні. Під час концертних програм, які відбудуться у селах та райцентрах після завершення проекту, кожен конкурсант отримає диплом учасника, диплом переможця районних змагань і диск із телевізійним записом його виступу та телезйомкою усього концерту.

- Фестиваль “Ми - талановиті!” заснований для згуртування творчої ініціативної молоді та підняття рівня її культурної освіченості, - зазначають в оргкомітеті фестивалю. - Проведення фестивалю такого масштабу сприяє розвитку культурно-дозвілевих комплексів у містах та селах, які покликані стати справжніми кузнями місцевих талантів.

21.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2012p. 
На головну сторінку