Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №557 від 21.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Подяка

Дівча поставило міліцію на ноги

Днями у Кузнецовському міському відділі міліції пролунав телефонний дзвінок. Схвильованим голос жінка запитала, чи не повідомляв хто про загублену дитину...

Мама ще з півдня самостійно шукала чотирирічну доньку, яка мала гуляти з подружкою у дворі будинку під наглядом старшого братика. Телефонні дзвінки знайомим, огляд довколишніх місць результатів не дали. Вихідного дня на вулиці було мало людей, які, ймовірно, могли б помітити дівча.

Місцеві правоохоронці відреагували миттєво, не залишивши варіантів для залучення колег з області, кінологів, криміналістів чи інших додаткових сил. Начальник Кузнецовського міського відділу внутрішніх справ взяв справу під особистий контроль.

Близько 17 години дівчинку таки знайшли. Як з’ясувалося, розминувшись з подругою, вона попрямувала через дорогу в сусідній будинок, за попереднім місцем проживання родини. Тут мешкала знайома дитині сім’я, яка виховує однолітку маленької втікачки. Подружки вдома не було, але дитина залишилася зі старшою сестрою дівчинки. Батькам телефонували на стаціонарний телефон, щоб повідомити про місцеперебування дитяти, але мама, засліплена уявою про найгірші сценарії, не могла всидіти вдома, продовжуючи повторно обшукувати вже оглянуті місця.

А нещодавно родина Яцків подякувала співробітникам Кузнецовського міського відділу внутрішніх справ за оперативність, проявлені професійні та людські якості, за відповідальне ставлення до службових обов’язків.

21.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2012p. 
На головну сторінку