Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №557 від 21.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пожежа

Людей евакуювали на вулицю

Людей евакуювали на вулицю

17 червня пожежа розгорілася на шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку в місті Рівне на вулиці Соборна. За вказаною адресою негайно виїхали чотири пожежно-рятувальні підрозділи на чолі з оперативно-координаційним центром ТУ МНС області.

На момент прибуття рятувальників вогнем була повністю охоплена житлова кімната, починали горіти вхідні двері сусідньої квартири, внаслідок пожежі в оселі виникла висока температура, спостерігалося сильне задимлення сходової клітини та під’їзду.

Пожежу гасили з двох боків - потужні водяні стволи протягнули по сходинковій клітці та через віконний отвір - висувною драбиною з протилежного боку. Одночасно проводилась термінова евакуація мешканців верхніх поверхів. На свіже повітря із задимленого середовища вивели сімох мешканців будинку, інші громадяни, з тих осель, де задимлення було незначним, вийшли на балкони.

Роботу підрозділів значно ускладнювали захаращеність квартири горючими матеріалами, а також сильне задимлення та висока температура, від якої утворювалися тріщини у стінах та бетонному перекритті. Однак пожежу ліквідували у максимально короткий термін, жертв та постраждалих немає. Від вогню вдалося врятувати сусідні приміщення та балкони.

Зі слів директора ОСББ “Прометей”, на балансі якого перебуває будинок, у квартирі проживав громадян, який ніде не працював, вів антисоціальний спосіб життя та зловживав спиртними напоями. До нього часто приходили в гості його друзі, розпивали алкоголь, курили та зовсім не замислювалися над безпекою, наражаючи при цьому інших мешканців будинку на небезпеку.

21.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2012p. 
На головну сторінку