Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №558 від 27.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Ноутбук у Гаркуші

Колишній футболіст “Вересу” Юрій Гаркуша переміг у міському конкурсі “Молоді та спортивні”, який проходив у Рівному на День молоді. Відтак отримав з рук міського голови головний подарунок - ноутбук. Загалом у загальноміському фестивалі взяли участь 186 чоловік, 114 з яких пройшли усі конкурси та боролися за перемогу.

Кращого визначали за кількістю балів.

Долю Макдональдзу визначать чиновники

Адміністрація Макдональдзу, який незабаром відкриється у “Злата Плазі”, визначилася з бажаним режимом роботи. Відтак, звернулася до міськвиконкому за затвердженням. У планах заклад швидкого харчування має працювати з 6:00 до 24:00, а експрес-вікна - цілодобово.

І буде знак!

Ще й не один, а аж 78 дорожніх. Їх планує встановити до 1 листопада ДП “Рівне-Інформ-Ресурси”. Ціна питання - 105 тисяч гривень.

Укрзалізницю - на килим

Активісти громадських організацій та профспілок не згодні з новим розкладом руху пасажирських поїздів і вимагають влаштувати громадське обговорення нового розкладу. Особливою проблемою є скасування нічних поїздів.

За словами голови правління Рівненської “ФРІ” Олексія СИДОРЦЯ: “Рівнянам, які мають бажання поїхати до столиці, тепер це здійснити бути значно складніше, адже скасовано нічну електричку “Рівне-Київ”, якою користувалась значна кількість жителів не тільки Рівного, а й інших міст (нею можна було вранці доїхати до Києва). Також було змінено і розклад поїзда “Ковель-Київ” (який проїжджає через Рівне) та майже вдвічі збільшено ціну на квитки”.

“Публічна дискусія зробила очевидними багато суттєвих недоліків останніх реформ в “Укрзалізниці”, тому ми очікуємо домогтися відновлення частини скасованих маршрутів”, - говорить голова ВМГО “ФРІ” Євген ДЕМЧЕНКО.

“Бібліотечний Майdан’S”

Майстер-класом із хіп-хопу хореографа Ольги Ковбарь та вихованців музичної школи №2 “Бібліотечний Майdан’S” розпочали літні канікули в обласній бібліотеці для юнацтва.

На “Бібліотечний Майdан’S” прийшли учні з літніх таборів вісімнадцятої та дев’ятої шкіл. Майстер-клас захопив усіх, хто був у бібліотеці. До танцівників долучилися охочі - діти й дорослі. Організатори пообіцяли, що це лише початок добрій традиції, і такі дійства у стінах молодіжної книгозбірні тепер влаштовуватимуть постійно.

З водника - на Олімпіаду

Випускниця факультету економіки і підприємництва Національного університету водного господарства і природокористування Ольга Земляк виборола ліцензію на право участі в Іграх ХХХ Олімпіади. Олімпіада відбудеться в Лондоні з 27 липня по 12 серпня.

27.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 27.06.2012p. 
На головну сторінку