Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №558 від 27.06.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

Третій сезон “Спартака” стане останнім

- Дорогий Олесю, чи правда, що мій улюблений серіал “Спартак” закінчується? У чому причина?

Анна, м.Рівне

- Дорога, Анно! Керівництво каналу “Starz” і творець серіалу “Spartacus” (“Спартак”) Стівен С. Денайт заявили про те, що третій сезон шоу стане останнім (зараз ми дивимося другий сезон). “Це було важко, але ми вирішили піти на піку шоу і помістити в останні 10 серій все краще, що ми ще можемо придумати”, - заявив Денайт. Він також оголосив, що третій сезон, зйомки якого проходять зараз у Новій Зеландії, називатиметься “Spartacus: War of the Damned” (“Спартак: Війна проклятих”).

В інтерв’ю “The Hollywood Reporter” Денайт також пояснив, що вже під час роботи над другим сезоном творці були на 90% упевнені в тому, що саме він стане фінальним. Тому наприкінці другого сезону вони так жорстоко розправилися аж з шістьма, якщо не головними, то суттєвими персонажами. Ситуацію з другим сезоном ускладнювало те, що в кінці першого від раку помер Енді Уітфілд, виконавець головної ролі. Було неясно, як публіка сприйме нового Спартака - Ліама Макінтайра. Однак, вона сприйняла його чудово - другий сезон у середньому за тиждень дивилося по 6 млн. чоловік, що перевершило всі очікування.

За словами Денайта, особливість “Спартака” ще й у тому, що він дотримується історичних подій, і глядач, за бажання, може дізнатися, чим саме все закінчилося. Творець проекту не бачить сенсу розтягувати походи Спартака по країні на п’ять-сім сезонів, як передбачалося спочатку. І замість того, щоб спершу вичавити із серіалу доходи до останнього цента, “а потім абияк докульгати до фінішної межі”, Денайт, разом з керівництвом каналу, вирішив зробити третій сезон справді ударним і завершити серіал на високій ноті. В ефір перша з десяти останніх серій вийде у січні 2013 року.

На “Війні проклятих”, окрім Макінтайра, зайняті: Ману Беннетт, Дастін Клер, Деніел Фьюрріджел та інші. У третьому сезоні, крім уже діючих акторів, до серіалу приєднаються Тодд Ласанс у ролі Юлія Цезаря, Саймон Мерреллс у ролі Марка Ліцинія Красса і Анна Хатчисон у ролі Лаети.

27.06.2012



Рівне-Ракурс №10 від 27.06.2012p. 
На головну сторінку