Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №561 від 26.07.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Як нас дурять

Збирала гроші на храм

Збирала гроші на храм

Того дня до господи 62річної мешканки Корця Надії завітала охайно вбрана гостя. Хоча жінка, зазвичай, остерігається подіб­них зустрічей з незнайомцями, та, чомусь, цього разу розпочала з привітною жінкою відверту розмову. Вже за півгодини бесіди пенсіонерка незчулася, як віддала незнайомці майже дві тисячі доларів США, начебто на реконструкцію церкви. Тепер потерпіла не розуміє, як могла вчинити подібне та пояснює свої дії впливом гіпнозу.

Справа здавалася заплутаною, адже з місця злочину зловмисниця зник­ла на заздалегідь підготовленому авто. На щастя, пильність громадськості та оперативність правоохоронців зробили свою справу  вже за декілька днів підозрювану затримали на Одещині. Звідти 45річна Марія була доставлена в Корецький райвідділ міліції. Як з’ясувалося, жінка є уродженкою Молдови. В Україні ж вона не мала постійного помешкання і увесь час переїжджала з місця на місце. Свою провину в скоєнні злочину жінка визнає та стверджує, що зробила це, аби прогодувати своїх сімох дітей.

 За ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України ("Шахрайство") порушено кримінальну справу,  зазначив начальник Корецького РВ Михайло РОМАН.  Тепер зловмисниці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відомо, що Марія перебуває у розшуку на території своєї батьківщини за скоєння там аналогічного злочину. Поки горешахрайка затримана і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Корецького райвідділу міліції, правоохоронці перевіряють її причетність до подібних злочинів як в інших районах Рівненщини, так і на території всієї держави.

Пенсіонерка ж дякує міліціонерам за оперативність. Жінка уже й не сподівалася побачити свою кривдницю знову. Тепер Надія охоче розповідає про свій неприємний досвід, бо щиро вірить, що це стане наукою для інших.

Тому, якщо вам відома будьяка інформація про причетність Марії до інших злочинів, просимо звертатися за телефоном "102" або до найближчого відділення міліції.

26.07.2012



Рівне-Ракурс №10 від 26.07.2012p. 
На головну сторінку