Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №562 від 03.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Сказитися можна!

У селі Верба Дубенського району домашній кіт подряпав 9-річного онука власника господарства. Експертиза показала, що тварина була хвора на сказ.

А у селі Дитиничі Дубенського району в приватному господарстві собаки загризли лисицю. Через хворобу останньої, усипити довелося усіх собак.

“Поцілував” фуру

Рухаючись у напрямку Києва, 24-річний водій автомобіля “Рено”, волиняний Михайло, наїхав на нерухомий автомобіль “DAF”, за кермом якого перебував 47-річний Геннадій з Одеси. Подія сталася поблизу села Бабин Гощанського району. Там вантажівка зупинилася на заборонений сигнал світлофора перед регульованим пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП водій автомобіля “Рено” отримав переломи кісток тазу та був госпіталізований у травматологічне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні. Пасажира легковика із забоєм шийного відділу хребта госпіталізували до травматологічного відділення центральної міської лікарні.

Втопився, повісилися, знайшли…

Через різні обставини на Рівненщині протягом кількох днів загинуло четверо людей. У селі Бродівське Острозького району у власному господарстві під час спуску з драбини повісився на мотузках місцевий житель. У річці Стир біля села Яловичі Млинівського району знайшли тіло безвісті зниклого місцевого мешканця. У смт Нова Рафалівка Володимирецького району випав з кузова вантажного автомобіля, під час вивезення соломи з поля, і загинув 40-річний чоловік. А в озері Християнське втопився 30-річний місцевий житель.

Тим часом у селі Велике Селище Березнівського району, Рівному та селі Мощаниця Острозького району зафіксували самогубства через повішання.

Ліквідували транспортну прокуратуру

Наказом Генпрокурора України на Рівненщині ліквідували Рівненську транспортну прокуратуру та Рівненську міжрайонну природоохоронну прокуратуру.

Натомість, цим же наказом утворені відповідні спеціалізовані прокуратури зі збереженням функцій та завдань: Рівненська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері та Рівненська міжрайонна прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері.

03.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 03.08.2012p. 
На головну сторінку