Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №562 від 03.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Фестиваль

Чотири дні Хрінники гуділи

Чотири дні Хрінники гуділи

Фестиваль музики, танцю, спорту і здорового способу життя пройшов на території санаторію “Хрінники” Демидівського району.

В день - сонце, пляж, прохолодна вода у водосховищі Хрінники та спортивні розваги, а в ночі - музика від відомих DJ України та концерт, у якому взяли участь артисти різних творчих проектів з Рівненщини та Волині. Саме такими розвагами організатори Всеукраїнського екологічного молодіжного фестивалю “Аквасфера” розважали гостей дійства.

Протягом чотирьох днів на території санаторію відбувалися різні екологічні акції та спортивні змагання. Зокрема, організатори акції “Спорт для всіх” влаштували охочим турнір з пляжного волейболу AquaCup, катання на байдарках, перегони на матрацах, скутер-шоу, майстер-класи у відомих плавців та насичене культурне дозвілля для усіх, кому небайдужі проблеми довкілля.

Це вже вдруге екологічний молодіжний фестиваль “Аквасфера” проходить у Хрінниках, аналогів унікальний соціальний проект в Україні не має. Мета заходу - популяризація здорового способу життя, підвищення рівня екологічної обізнаності молоді, привернення уваги громади до проблем збереження навколишнього середовища.

Під час проведення культурної частини фестивалю перед глядачами виступали учасники та переможці проектів “Ми - талановиті!”, “Україна має талант!”, КВНівські команди. А ще - юні обдарування з багатьох районів області підвищували свій творчий рівень, займалися з викладачами, брали участь у майстер-класах із вокалу, ораторського мистецтва та хореографії, демонстрували свої уміння перед глядацьким загалом.

Надзвичай багато люду збирали вечірні програми за участю популярних українських DJ. А культурною фішкою “Аквасфери” став виступ відомого українського співака та шоумена Кузьми Скрябіна.

Оцінюючи “Аквасферу”, Кузьма Скрябін вдався до своїх традиційних сленгів “супер та класно”. Між тим, артист зізнався, що на подібні екологічні молодіжні заходи завжди відгукується охоче, бо вбачає у них не просто відпочинок, а надзвичайно важливі життєві уроки, які дає природа для людини. Такі як пошана, любов, дружба, розуміння людського покликання, благодіяння.

03.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 03.08.2012p. 
На головну сторінку