Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №564 від 15.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

“Я люблю своє місто, я люблю свій край”

Саме під такою назвою на День Незалежності в готелі “Мир” презентують фотовиставку. Проходитиме вона в рамках першого кубка Рівного з фотомистецтва. Цей конкурс стартував півроку тому.

Для участі у виставці кожен фотограф міг подати свої фотороботи, створені на території Рівненщини. Найкращі фотографії в номінаціях “Пейзаж”, “Природа”, “Архітектура”, “Події”, “Люди”, “Портрет” та “Діти” будуть відзначені нагородами.

У Рівному - мафія

Цієї суботи та неділі у Рівному пройде чемпіонат міста з інтелектуальної гри “Мафія”.

Він стане відбірковим турніром для участі в чемпіонаті Західної України. До участі в турнірі запрошені всі бажаючі. Захід проходитиме в приміщенні рівненського відділення Київського університету права з 12.00 до 20.00 години.

“Art Jazz Corporation - 2012”

Рівне прийматиме гостей та учасників фестивалю “Art Jazz Corporation - 2012”.

Один із найвідоміших джазових фестивалів в Україні розпочнеться 28 серпня і триватиме 6 днів. Такий захід проходитиме вже вп’яте. Він не лише об’єднує різні жанри мистецтва в темі джазової музики, але й міста: Луцьк та Рівне, які стали центром культурного життя і водночас розпочинають “новий сезон” фестивального руху України. Учасниками будуть виконавці з України, Польщі, Норвегії, Швеції, Чехії, Грузії та США.

Фан-зона знову працюватиме

У Рівному знову з’явиться фан-зона. Таке рішення прийняла міська влада. Вона пішла назустріч громадському об’єднанню вболівальників, яке просило відновити роботу фан-зони у Рівному 15 серпня на період проведення матчу Україна-Чехія у Львові.

Нагадаємо, що на початку червня рівненські уболівальники вже мали власну фан-зону. Матчі транслювали у вечірню пору на літній естраді парку. Вхід на територію був безкоштовним. Пропрацювала вона до фінального матчу Євро-2012.

У Рівному буде дві нові вулиці?

Бузкова й Бурштинова - саме так хочуть назвати дві нові вулиці, які мають знаходитися у кварталі житлової забудови для працівників тресту зеленого господарства. Начальник міського управління житлово-комунального господарства Іван Гема розповідає, що забудовники створили кооператив, але щоб отримати всі документи для початку будівництва індивідуальних будинків, потрібно, щоб вулиці мали назви.

У Рівному з’явився притулок для безхатченків

На вулиці Кавказька у Рівному поблизу центру зайнятості працює притулок для безхатченків. Організований він на кошти благодійників та спонсорів. Жодної копійки ні з міського, ні з обласного бюджету притулок не отримує.

Жертвують у фонд гроші переважно віруючі люди та спонсори. Годувати безхатченків намагаються також якнайкраще. Зараз притулок відвідують понад вісімдесят безпритульних.

15.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 15.08.2012p. 
На головну сторінку