Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №564 від 15.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Скандал

Руки геть від Вознюка!

Руки геть від Вознюка!

Перспективний політик, лідер Громадської ініціативи “За Рівненщину! За Батьківщину!” і кандидат у народні депутати по виборчому округу №153 від ВО “Батьківщина” Юрій Вознюк замість того, аби плідно працювати та допомагати громадянам, змушений по п’ять годин проводити у податковій.

Днями стало відомо, що податкова міліція у м.Рівне активно взялася перевіряти підприємство ТзОВ “Екорембуд”, фінансовим директором якого і є Юрій Вознюк. Підприємство, що спеціалізується на промисловому будівництві на території України та за її межами, добре зарекомендувало себе на будівельному ринку. І от із незрозумілих причин ТзОВ “Екорембуд” почали звинувачувати у співпраці із несумлінними платниками податків.

- На допити до податкової я вже йду не вперше, а, мабуть, вдесяте, - розповідає кандидат у народні депутати від ВО “Батьківщиа” Юрій ВОЗНЮК. - За останній рік на підприємстві “Екорембуд” проведено чотири податкових перевірки - податківці інкримінують нам несплату податків. І ці заяви робляться незважаючи на те, що підприємство “Екорембуд” є одним із найбільших платників податків у Рівненському районі, ми маємо один з найвищих показників із виплати середньої зарплати в області. За двадцять років своєї трудової діяльності “Екорембуд” згуртував у колектив більше ніж 350 працівників, які віддані своїй справі. Рік у рік фірма невпинно збільшує свій виробничий потенціал. Ми здобуваємо нагороди і відзнаки за працю, але на це ніхто не зважає. Чомусь так збіглося, що як тільки стало відомо, що я став кандидатом у народні депутати від Об’єднаної опозиції “Батьківщина”, податковий тиск став тільки сильнішим. Я хочу зазначити, що фірма “Екорембуд” завжди справно сплачувала кошти у державну скарбницю. Ми не маємо відповідати за несумлінність сплати податків іншими юридичними особами. Ми відповідаємо лише за себе. І те, що нас звинувачують у співпраці з несумлінними платниками податків, є абсолютно безглуздими заявами.

Незважаючи на зливу, підтримати Юрія Вознюка під стіни податкової інспекції прийшли його колеги, однопартійці та просто друзі. Вони цілком впевнені, що всі дії, які наразі здійснюють податківці, пов’язані аж ніяк не з так званою несплатою податків підприємством “Екорембуд”, просто таким чином політичні конкуренти створюють перепони в роботі кандидата у народні депутати. Категорично не погоджуючись із звинуваченнями, прибічники Юрія Вознюка влаштували біля податкової пікет, на якому дали чітко зрозуміти, що відстоюватимуть справедливість до кінця.

15.08.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 15.08.2012p. 
На головну сторінку