Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №564 від 15.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#15 років успіху та визнання

Миру та тепла Вашому дому!

Миру та тепла Вашому дому!

ПрАТ “Агроресурс” - лідер вітчизняного виробництва сучасної опалювальної техніки

Тарифи на газ для населення в Україні підвищаться незалежно від результату виборів до Верховної Ради восени цього року. Про це йшлося 10 серпня на організованому УКРІНФОРМом круглому столі “Відносини України і МВФ у глобальному геофінансовому контексті”, присвяченому поновленню співпраці України з Міжнародним валютним фондом. На думку виконавчого директора Міжнародного фонду Блейзера Олега Устенка, МВФ не зніме своєї вимоги по зниженню дефіциту бюджету ні в нинішній програмі stand-by, ні в подальших. Зі слів експерта, у разі повної відмови України від співпраці з МВФ, ціни на газ для населення підвищаться не на 30%, а потім - на 50%, як вимагає МВФ, а у п’ять разів. У зв’язку з цим гостро постає проблема скорочення споживання природного газу і переходу на альтернативні джерела енергії, а саме на тверде паливо (вугілля і торф) та відходи лісового, деревообробного й сільськогосподарського виробництва. Все це сьогодні створює сприятливі умови для значного збільшення попиту на опалювальну техніку, що працює на твердому паливі, вважає генеральний директор ПрАТ “Агроресурс” Володимир РЕДЬКО (на фото).

“Безпечні й надійні, прості та зручні”

Один із найбільших вітчизняних виробників опалювального обладнання, який 14 серпня відзначив 15-річчя свого заснування, випускає опалювальну та водонагрівальну техніку власної конструкції під торговими марками “Данко”, “Рівнетерм” та “ОК”. Асортимент продукції ПрАТ “Агроресурс” налічує понад 300 модифікацій опалювальних апаратів потужністю від 2 до 140 кВт, призначених для автономних та індивідуальних систем опалення: газові, твердопаливні й електричні; димохідні та з герметичною камерою згорання; одно- і двофункційні; підлогові та настінні; зі сталевим, чавунним або мідним теплообмінником. Вони комплектуються автоматикою безпеки і регулювання Honeywell (Нідерланди), SIT (Італія) або Kare (Польща) та високоефективними мікрофакельними пальниками з жаростійкої нержавіючої сталі. ККД опалювальних приладів досягає 93%.

Особливе місце в асортименті продукції ПрАТ “Агроресурс” займають побутові твердопаливні котли “Данко”. Виходячи з актуальних тенденцій енергозбереження, виробник при їх розробці й виготовленні дотримується таких основних вимог:

• котли можуть працювати на різних видах твердого палива: кам’яне та буре вугілля, антрацит, вугільні брикети, торфобрикети, дрова та деревні брикети тощо;

• призначені для роботи в опалювальних системах як із природною, так і з примусовою циркуляцією теплоносія;

• мають високий коефіцієнт корисної дії;

• конструкція та велика місткість камери згорання (топки) забезпечують стійкий процес горіння палива, якнайповніше його згорання при коливанні тяги та тривалий час горіння одного завантаження (від 6 до 12 годин, залежно від потужності котла);

• вміст оксидів вуглецю, азоту, золи, сажі та інших шкідливих речовин у продуктах згорання не перевищує допустимих значень, встановлених чинними екологічними нормами;

• теплообмінники котлів виготовлені з високоякісної котлової сталі товщиною 3 мм (котли тепловою потужністю 12,5-27 кВт) і 5 мм (35-80 кВт);

• якісна теплоізоляція зовнішніх поверхонь теплообмінника мінімізує втрати теплової енергії;

• котли безпечні й надійні в експлуатації, прості та зручні в обслуговуванні;

• мають естетичний дизайн і високоякісне порошкове покриття;

• термін експлуатації - не менше 15 років.

“Гарантія адаптованості до місцевих умов”

Три конструктивні серії твердопаливних котлів “Данко” та широкий модельний ряд потужністю від 12,5 до 80 кВт здатні задовольнити потреби споживачів в опаленні приміщень площею від 100 до 800 кв.м, а можливість каскадного під’єднання кількох котлів в одну систему дає змогу опалювати об’єкти зі значно більшою площею.

Котли серії “Данко ТН” представлені потужностями 12,5, 16, 20 і 27 кВт. Котли серії “Данко Т” випускаються потужністю 35, 50 і 80 кВт. За бажанням споживача котли даних серій додатково можуть бути оснащені термостатичним регулятором тяги або вентилятором та контролером Euroster-11W, що керує роботою вентилятора і помпи опалювальної системи.

ПрАТ “Агроресурс” виготовляє також побутові комбіновані апарати “Данко АКТВ” потужністю 15 і 20 кВт (котли-плити) зі сталевим теплообмінником, чавунними колосниками і чавунною плитою. Ці котли-плити призначені для опалення житлових будинків та споруд комунально-побутового призначення, обладнаних системою водяного опалення, а також для приготування їжі.

До нового опалювального сезону 2012 року ПрАТ “Агроресурс” пропонує споживачам котли на твердому паливі з чавунним теплообмінником, потужністю 20-49 кВт. Теплообмінники чеського виробництва “Viadrus” гарантують довговічний - до 25 років - термін експлуатації опалювальних приладів.

Комерційний директор ПрАТ “Агроресурс” Віталій ІВАНЮК упевнений, що сучасна опалювальна техніка, яку випускає підприємство, цілком конкурентоспроможна з імпортною за своїми функціональними характеристиками, але значно доступніша для пересічного споживача. Українські споживачі зацікавлені в тому, щоб використовувати котельне обладнання саме вітчизняного виробництва, оскільки це - гарантія його адаптованості до місцевих умов експлуатації, наявності взаємозамінних елементів і запасних частин, своєчасного сервісного обслуговування протягом всього терміну служби та, у разі необхідності, швидкого зв’язку з виробником.

Вся продукція випускається на сучасному високотехнологічному устаткуванні: штампувальні лінії фірми Amada (Японія), листозгинальні преси Finn-Power (Фінляндія) та Amada (Японія), конвеєри для збирання продукції, автоматизована лінія порошкового фарбування Ideal-Line (Данія). Випробувальна теплотехнічна лабораторія заводу дозволяє проводити випробування всіх новинок виробництва. Продукція “Агроресурсу” сертифікована в Україні, Росії, Білорусі та Молдові. Система управління якістю на підприємстві відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2008.

З 2008 року ПрАТ “Агроресурс” освоїло новий напрямок діяльності - виробництво супутньої продукції, яке вдало супроводжує виготовлення основної. Підприємство почало випускати торгове обладнання під ТМ “Рістел”. Це системи металевих універсальних стелажів для оснащення торгових площ під різноманітні групи товарів: продукти харчування, побутову хімію, канцтовари, інструменти та побутову техніку тощо. Широкий вибір конфігурацій та кольорів дає можливість застосовувати обладнання у приміщеннях будь-яких розмірів, форм та оформлення.

“Кожен ювілейний котел -на благодійні цілі”

Висока якість продукції, натхненна та результативна пра-

ця колективу підприємства знайшли своє визнання. Як повідомив начальник відділу маркетингу ПрАТ “Агроресурс” Андрій ПЕШКО, товариство було Переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України” 2003, 2004 та 2005 років. У 2004-му стало Лауреатом Міжнародного академічного рейтингу популярності “Золота фортуна”, здобуло Золоту медаль на Всеукраїнському конкурсі “Кращий вітчизняний товар року” та отримало диплом Лауреата Міжнародного конкурсу “Золоті торгові марки”. Вже третій рік поспіль, починаючи з 2008 року, підприємство входить до числа лідерів Національного Бізнес Рейтингу в галузі “Виробництво металевих резервуарів, радіаторів та котлів центрального опалення”. У 2011 році “Агроресурс” переміг у ІХ Загальноміському відкритому рейтингу популярності м. Рівне “Гордість міста” в номінації “Кращий виробничий колектив”. Згідно з Указом Президента України №549/2007 “Про відзначення державними нагородами”, генеральному директору підприємства Редьку Володимиру Миколайовичу присвоєно почесне звання - Заслужений машинобудівник України.

Невід’ємним атрибутом діяльності товариства є його участь у благодійних акціях. На початку виробничої діяльності керівництвом було прийнято рішення - кожен ювілейний котел виділяти на благодійні цілі. Таким чином, вже більше 100 одиниць продукції було подаровано багатодітним сім’ям, ветеранам, інвалідам війні, дитячим будинкам та іншим соціально-незахищеним верствам населення.

За 15 років роботи “Агроресурсу” не було допущено жодного випадку несвоєчасної виплати заробітної плати та неповної або несвоєчасної сплати податків до державного і місцевого бюджетів, відрахувань до державних цільових фондів. Адміністрація товариства приділяє належну увагу відпочинку працівників та їхніх сімей. Виділяються путівки в санаторії, профілакторії та літні дитячі табори (для дітей). На новорічні свята усі діти працівників підприємства отримують подарунки. У колективі є прихильники активного відпочинку. Вже шостий рік поспіть проводиться внутрішній турнір з міні-футболу на кубок ПрАТ “Агроресурс”. Переможці отримують кубки, дипломи та грошові нагороди. Для заняття спортом товариство орендує для працівників басейн та спортзал.

Довідка “РР”

З 1997-го по 2002 рік рівненське підприємство “Агроресурс” займалося гуртовою торгівлею опалювальною технікою та супутніми товарами. Напрацьований досвід, аналіз галузі виробництва опалювальної техніки стали поштовхом до організації власного виробництва котлів. Перші 49 опалювальних котлів були випущені у квітні 2002 року. На сьогодні близько 650 тисяч опалювальних приладів ПрАТ “Агроресурс” обігріває помешкання населення України та країн Близького Зарубіжжя. За офіційними даними Державного комітету статистики України, нині частка товариства в загальному обсязі виробництва котлів в Україні становить близько 20%, тобто кожен п’ятий котел у нашій державі випускає ПрАТ “Агроресурс”.

33001, м. Рівне, вул. Нижньодворецька, 35;

тел./факс: (0362) 26-65-02; www.agroresurs.ua;

е-mail: rivne@agroresurs.com.ua

Підготував Олесь ДУБОВИК

P.S. “Рівне-Ракурс” сердечно вітає з 15-річчям заснування підприємства колектив і керівництво ПрАТ “Агроресурс”. Редакція газети та її читачі щиро бажають Вам доброго здоров’я, щастя, благополуччя та нових трудових звершень на благо України.

15.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 15.08.2012p. 
На головну сторінку