Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №566 від 30.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Вбивство на День народження

22 серпня у Рівному сталося жахливе вбивство, яке відразу поставили на контроль. Під час пожежі у будинку рівненського підприємця на згарищі знайшли труп його мами - 64-річної пенсіонерки Зінаїди. Жінка мешкала у будинку сина, який у цей момент знаходився на відпочинку.

Складалося враження, що жінку спочатку вбили, а потім підпалили оселю, щоб приховати сліди злочину. І все це у день її народження.

- Після розтину стала відома причина смерті - удушедння (механічна асфіксія), - коментує подію начальник обласної міліції Василь ЛАЗУТКО. - Окрім того, під час огляду місця події було встановлено, що з двору потерпілих зник легковий автомобіль загиблої, який за декілька годин був знайдений в одному із мікрорайонів Рівного.

Відпрацьовуємо декілька версій. Насамперед, вивчаємо зв’язки потерпілої, її сина, вивчаємо спосіб життя жінки. Досліджуємо також зв’язки за місцем роботи, адже як мати, так і син займалися підприємницькою діяльністю. Відпрацьовуємо місце виявлення автомобіля та прилеглу територію. Працюємо як і з сусідами по місцю проживання потерпілої, а це Рівненський район, так і по місцю проживання сина.

Кримінальна справа порушена за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (“Умисне вбивство”). Створено слідчо-оперативну групу, залучаються усі приміські підрозділи до відпрацювання окремих територій. Перспектива до розкриття цього злочину є.

30.08.2012



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2012p. 
На головну сторінку