Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №566 від 30.08.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

СКАНДАЛИ І НОСТАЛЬГІЯ

- Чи правда, що загинула ще одна актриса із “Глухаря”? Здається, Марія Болтнева?

Без підпису

- На щастя, Марія Болтнева жива. Зірка “Глухаря” виявилася порноактрисою зі стажем. Актриса Марія Болтнева, що стала відомою після ролі в серіалі “Глухар”, а недавно народила трійнят, виявилася справжньою порнозіркою. Днями в Інтернеті з’явилися скандальні кадри з фільмів для дорослих, датованих 2004 роком. Пікантне відео знято в жанрах “садомазо” і “медичний фетиш”. Знамениту акторку розгледіли “збоченці”, вони і виклали кадри в мережу. Цікаво, який наступний скандал буде пов’язаний із “Глухарем”?

- Олесь, будь ласка, розкажіть про виконавця ролі Гоші у кінофільмі “Москва сльозам не вірить”. Чи знімався він в інших фільмах? Якщо можна, надрукуйте його сучасну фотографію.

Наталія, Оженіно

- Романтичного слюсаря Гошу, який підкорив серце Катерини та серця радянських глядачок, зіграв інтелігент Олексій Баталов. Він народився 20 листопада 1928 року в м.Владимир. Закінчив школу-студію МХАТ. Знімався у фільмах: “Велика сім’я”, “Справа Рум’янцева”, “Дорога моя людино”, “Дама з песиком”, “Дев’ять днів одного року”, “Летять журавлі”, “Три товстуни”, “Зірка полонливого щастя”, “Швидкість”. Зараз викладач кафедри акторської майстерності ВДІКу. У серіалах він не знімався, але от, як він відгукувався про нього в інтерв’ю 2008 року: “Серіал - це нова, експериментальна форма спілкування його авторів із глядачами через телебачення. І нікуди від серіалів не подінешся, вони існують і будуть існувати. Коли цю нову форму освоять - буде зрозумілий її зміст і місце актора в ній. Зараз там усе достатньо примарно, і багато в чому випадково. До того ж, мені здається, зніматись у серіалі - це все одно що фарбувати паркан, у якого немає кінця. Актор має розуміти, що він грає, а для цього непогано було б знати, чим усе закінчиться, аби працювати на перспективу”.

30.08.2012Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 30.08.2012p. 
На головну сторінку