Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №240 від 18.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спорт для всіх

Роби, як ми!

Роби, як ми!

“Мама, тато, я - спортивна сім’я” - під таким гаслом 6 травня на стадіоні “Авангард” відбулися щорічні змагання присвячені Міжнародному дню сім’ї. Участь у фестивалі взяли шість спортивних сімей міста Рівного.

Задля перемоги командам (що складалися з трьох чоловік: мами, тата і дитини віком 9-11років) слід було гідно виступити у наступних конкурсах: “смуга перешкод”, “дартс”, “естафета з кубами”, “спортивна вікторина” та “естафета з м’ячем”. Крім призів, які отримала кожна родина, переможці фестивалю, сім’я ЛЕВКОВИХ, виграли можливість представляти Рівненську область на Всеукраїнських змаганнях, що проходили 12-14 травня у Сумах.

Після повернення з фестивалю із кореспондентом “РР” враженнями ділилися глава спортивної родини Левкових Петро Іванович та його дружина Тетяна.

- У суботу відбулося два конкурси: “представлення” (щоправда, бали за це не нараховувалися) і “спортивна вікторина”, де нам довелося відповідати на питання, пов’язані з Олімпійськими іграми - 2006.

- Чи займалися ви фізкультурою до фестивалю “Тато, мама, я - спортивна сім’я?

- На відміну від наших суперників, серед яких були і викладачі фізкультури, і майстри спорту, ми з дружиною ніколи не займалися спортом професійно. Лише як хобі - завжди знаходимо час сходити у тир, побігати з дітьми у футбол чи пограти у бадмінтон. Сподіваємося, після фестивалю приділятимемо спорту більше уваги, адже це здоровий спосіб життя.

- Як ви оцінюєте свої виступи на фестивалі?

- Посіли тринадцяте місце серед двадцяти шести сімей. Перше місце виборола команда з Луцька, друге - з Ужгорода і третє - з Києва. Переможці фестивалю отримали спортивний інвентар, усі учасники - медалі, дипломи, комплекти для гри у бадмінтон, а дітям організатори передплатили журнал “Пізнайко” до кінця року.

Найлегшою для нас виявилася естафета з кубами, найважче було виступати у змаганнях з м’ячем. Снаряд був зовсім не таким, як на Рівненському обласному турнірі, і ця несподіванка завадила нам показати кращий результат.

18.05.2006Розмовляв Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 18.05.2006p. 
На головну сторінку