Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №240 від 18.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Знай наших!

Олександр Воєвудський одним з перших привітав нашу красуню з перемогою

»Намагаюся бути собою»

Учасниця »Таврійських ігор» не йтиме »по головах» заради кар’єри

Рівнянка Ольга ПРИЙМА не лише дуже гарна, а ще й цілеспрямована, весела і товариська. З нею легко спілкуватися, вона просто заряджає своєю енергією та оптимізмом. Дівчина працює в модельній сфері не так давно, та вже зуміла досягти значних успіхів: здобула перемогу на конкурсі краси в рідному Національному університеті водного господарства та природокористування, отримала титул першої красуні на міжвузівському конкурсі “Перлина весни” і нещодавно гідно представила наше місто на славнозвісних “Таврійських іграх”.

- Олю, чи давно ти працюєш в модельному агентстві “Панна”?

- Близько року. Коли я брала участь в університетських конкурсах краси, мене помітила Вікторія Дембіцька, керівник “Панни”, яка була головою журі конкурсу.

- Ти плануєш повністю присвятити себе модельній справі?

- Зазвичай, у модельний бізнес дівчатка приходять у 14-15 років. Мені дев’ятнадцять, і я не планую все життя займатися цією справою. Але зараз це мені надзвичайно подобається. А ще я мрію мати гарну сім’ю.

- Ти переконана, що кар’єра і сім’я - речі несумісні?

- Власне, так. Якщо жінка планує досягти певних кар’єрних висот, вона повинна повністю віддатися цій справі. Адже успішна модель - та, яка постійно слідкує за собою, за подіями у світі моди, яка багато подорожує, а головне - вона повинна бути цікавою, різнобічно розвиненою людиною. А особисте, як правило, мусить відійти на другий план.

- А чи стимулюють тебе власні успіхи до подолання новх висот?

- Так. Поки мені щось вдається, буду сподіватися на нові успіхи. У мене є мрія - потрапити на конкурс “Міс Всесвіт”. Адже із кожним досягненням з’являється нова “планка”, вища за попередню.

- Від чого, на твою думку, залежить успіх і популярність моделі?

- Великою мірою - від шансу, щасливого випадку. Необхідна також віра у себе. Не варто розчаровуватися, коли не все вдається. Кожного разу, беручи участь у тому чи іншому конкурсі, модель здобуває неоціненний досвід, може навчатися на власних помилках і намагатися вдосконалювати себе.

- Але ж не завжди завдяки лише шансу моделі стають відомими. Багато з них не гребують скандалами і сумнівним піаром навколо своєї персони.

- Звичайно, буває і таке. Деякі відомі моделі прославилися не лише вишуканою вродою (у світі красунь багато!), а й завдяки вдалому заміжжю, або тому, що десь вчасно “засвітилися”. Що ж до розвитку модельної справи на Рівненщині, то я знаю багато дівчат, які здатні успішно реалізувати себе. Головне - не боятися і не комплексувати. У нас, в агентстві, “Панна”, чудовий колектив, коли потрапляєш сюди, забуваєш про усі страхи.

- А чи доводилося тобі відчувати заздрість конкуренток? Шпильки не зникали перед виходом на сцену?

- Ні, на щастя, такого не було. Траплялися випадки, коли мене обговорювали за спиною. Але я не намагатимуся досягти успіху ціною підлості та обману. Нехай навіть і програю, та моя совість буде чистою.

- Це правда, що багаті чоловіки іноді роблять моделям непристойні пропозиції або пропонують сумнівний заробіток?

- Мені таких пропозицій не робили і, сподіваюся, не робитимуть.

- Як ставиться твій хлопець до такого захоплення?

- Він розуміє мене, за що я його дуже кохаю і ціную. Наші стосунки побудовані на довірі, бо інакше й бути не може. Ревнощі, звичайно, бувають, і не тільки з його боку. Але - в міру Коли любиш, завжди трішки ревнуєш.

- Розкажи про “Таврійські ігри”.

- Я завдячую великою мірою “Панні” тим, що поїхала на фестиваль. Саме це модельне агентство скерувало мене на кастинг, де мене запросив взяти участь у фестивалі сам директор “Таврійських ігор” Микола Баграєв. Два тижні з нами працювали найкращі перукарі, візажисти, хореографи, фотографи Києва. Все відбувалося на дуже високому рівні, адже нас готували для прямого ефіру відомих українських телеканалів. Безпосередньо на фестивалі кожен вихід мав сюжет: ми були то морячками, то жар-птицями... Я отримала звання Королеви відомої фірми-спонсора, багато цінних подарунків, велику кількість sms-голосів. Також була можливість потусуватися із зірками, українськими шоу-менами. Зізнаюсь, що справила на всіх гарне враження. Там були Тіна Кароль, Олександр Воєвудський, “Океан Ельзи”, Ані Лорак, учасники програми “Шанс” та багато інших відомих артистів, і вони визнали, що місто Рівне - це супер! Я вдячна за підтримку землякам з Рівного, особливо - своїм рідним. Батьки зателефонували до мене після конкурсу і сказали, що пишаються мною. Повірте, заради таких слів варто досягати якихось вершин у житті.

18.05.2006Розмовляла Анна ТАРАСОВА



Рівне-Ракурс №10 від 18.05.2006p. 
На головну сторінку