Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №567 від 06.09.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Якість життя

ТЦ “СВІТ КЕРАМІКИ”: Мрії стають реальністю!

ТЦ “СВІТ КЕРАМІКИ”: Мрії стають реальністю!

Якісна керамічна плитка та зручна сантехніка понад 100 відомих світових і вітчизняних виробників

Кожна людина бодай раз у житті робить капітальний ремонт у своєму помешканні. Тож доводиться звертатися в магазини будівельних матеріалів. У Рівному є багато магазинів, що спеціалізуються на реалізації будматеріалів, зокрема, керамічної плитки, сантехніки тощо. Але без мережі магазинів “Світ кераміки”, яка представляє в області найбільшого в Україні постачальника керамічної плитки та сантехніки - промислово-технічну компанію “Агромат” (м. Київ), вам не обійтися. “Агромат” - це потужне торгове підприємство, що експортує та продає у своїх магазинах продукцію понад 100 відомих світових та вітчизняних виробників. Серед них знані у світі виробники керамічної плитки та сантехніки з Іспанії, Італії, Чехії, Німеччини, Польщі, Португалії, Китаю, Росії, Білорусі, України. Таке шалене розмаїття кольорів, форм та фактури керамічної плитки, яку пропонує торговий центр “Світ кераміки”, навіть важко собі уявити.

Різноманітні колекції на будь-який смак

На сьогоднішній день ТЦ “Світ кераміки” - це сучасний торговий центр, що налічує чотири зали керамічної плитки та два зали сантехніки загальною площею понад 2000 кв.м. Тут ви зможете відвідати відділи керамічної плитки фабрик Cersanit та Opoczno - відомих польських виробників, один із заводів яких працює в Україні. Тож, купуючи керамічну плитку цих виробників, ви отримуєте європейську якість за доступною ціною. Асортимент дуже широкий: від економ-варіантів розміром 20х30 - до великоформатних колекцій 30х45. Також присутня велика кількість колекцій різноманітних підлог, морозостійких плиток, клінкерів.

На деякі новинки варто звернути вашу увагу. Наприклад, нова колекція 25х35 “Сінтія” виконана в актуальній на сьогоднішній день чорно-білій гамі. Дуже цікава новинка фабрики Оpoczno Capri. Сучасний продовгуватий дизайн плиток, ніжна кольорова гама та вишуканий декор - усе це зробить ваш інтер’єр елегантним та ніжним. Колекція 20х30 “Саліче” - це завжди актуальні флористичні мотиви. А нещодавно з’явилися колекції плиток для підлоги розміром 46,2х46,2, що імітують художній паркет (наприклад, “Juno”).

Нещодавно ТЦ “Світ кераміки” на своїх торгових площах презентував продукцію відомої на українському ринку польської фабрики Paradyz. Ми пропонуємо нові різноманітні колекції на будь-який смак - від класики до сучасного різнокольорового дизайну. Це колекції плиток для ванних кімнат, кухонь, підлог та фасадів у широкому асортименті. Переконатись у цьому ви зможете, прийшовши у наш торговий центр або відвідавши сайт. Величезна кількість новинок іспанських фабрик Baldocer, Rocersa, Pamesa, Porcelanite Dos, Ape вражає розмаїттям своїх дизайнів. Плитки імітують поверхню натурального каменю, дерева, мозаїки. Також ці плитки представлені в широкій кольоровій гамі різних розмірів та форматів для всіх приміщень вашої оселі. Подолати усі сумніви у підборі плитки за вашим смаком та інтер’єром вам допоможе кваліфікований спеціаліст.

Ваша ванна кімната - зручна й естетична

ТЦ “Світ кераміки” пропонує комплексне рішення вашої ванної кімнати. Тут широкий вибір сантехнічних виробів: парові бокси, душові кабіни, басейни, стінки душових кабін, ванни, компакти, біде, раковини, меблеві гарнітури, водонагрівачі, вентиляційні та каналізаційні системи, рукосушки, сушки для рушників, змішувачі таких відомих марок як Villeroy&Восh, Duravit, Laufen, Kludi, Ido, Gustavsberg, Ароllо, Gorenje, Royo, Grohe, Оras, Наnsa, Сегsаnit, Коlо. Продукція цих фірм допоможе втілити мрію про індивідуальну ванну кімнату. Всі марки дотримуються суворого принципу, якому повинен відповідати будь-який дизайн: зручність у використанні не менш важлива, ніж естетичність форм та ліній.

Такі відомі фірми, як Наnsa, Кludi, Gгоhе, Оras, Gustavsberg можуть запропонувати вам усі види існуючих змішувачів: вентильні, одноричажні з керамічними картриджами, термостатичні та безконтактні. Також порадуємо вас не просто чудовими ваннами, а ваннами з гідро- й аеромасажем. Практично - це особистий масажний кабінет у власному домі. Між іншим, є фантастичні пропозиції - наприклад, кришка-біде з електронним керуванням. Найвибагливішим покупцям радимо унікальні ексклюзивні дизайнерські колекції найвідоміших виробників керамічної плитки з Італії, Іспанії, Португалії, Німеччини, представлені в новому салоні елітної плитки та сантехніки “Ceramic Fashion”.

Більшості клієнтів складно уявити інтер’єр своєї майбутньої ванної кімнати, обмежуючись тільки вибором плитки або сантехніки. Ми надаємо можливість у присутності клієнта всього за декілька хвилин показати при допомозі комп’ютера можливі варіанти лицювання з використанням бордюрів та декоративної плитки, створити модель ванної кімнати з лицюванням, сантехнікою та обстановкою. Разом з менеджером можна здійснити віртуальну екскурсію по ванній кімнаті, щоб повністю оглянути її та за необхідності внести будь-які зміни. Клієнт сам бере участь у створенні своєї кімнати. Крім того, покупці можуть замовити товар за каталогами, а ми гарантуємо оперативну його доставку.

Доступні ціни плюс гарантована якість

- Нині в Рівному багато магазинів, які торгують керамічною плиткою та сантехнікою. Перевага нашого торгового центру в тому, - наголошує директор ТЦ “Світ кераміки” Михайло ДАНИЛЬЧУК, - що ми створили такий асортимент продукції і за такими доступними цінами для будь-якого покупця, що маємо постійних клієнтів. На складах підтримується постійний товарний запас. Тому в нас не буває проблем, якщо у клієнта виникне потреба обміняти плитку протягом 14 днів або її докупити. Також існує стоковий відділ, де постійно діє розпродаж залишків плитки та сантехніки за доступними цінами.

Ми гарантуємо високу якість продукції, бо вся вона сертифікована, практикуємо продаж товару в кредит. Для гуртових покупців і постійних клієнтів виробили гнучку систему знижок. У межах Рівного доставляємо продукцію до покупця. Для ветеранів війни - безкоштовно, а для пенсіонерів - зі знижкою 50 відсотків. На замовлення споживача можемо порізати плитку, виготовити бордюри чи сходинки. Одне слово, весь наш колектив старанно працює для клієнтів. А за наявності в покупця чека, його безкоштовно пригостять кавою у нашому кафетерії.

У тому, що гостинність та увага до споживача у “Світі кераміки” простежується на кожному кроці, - велика заслуга директора торгового центру Михайла Данильчука. У колективі його характеризують як порядну, виховану, інтелігентну та ввічливу людину, яка любить свою справу, вміло розвиває торгівлю і вимагає такого ж ставлення до роботи від підлеглих. Напевне, за все те, що зробило підприємство для впровадження європейських стандартів обслуговування покупців, його нагороджено Почесною грамотою облдержадміністрації.А нещодавно торговий центр “Світ кераміки”, за підсумками Х загальноміського відкритого Рейтингу популярності “Гордість міста - 2012”, визнаний переможцем у номінації “Кращий заклад торгівлі”.

Ви хочете, аби ваші мрії про комфорт в оселі стали реальністю? Завітайте до нас за адресами у Рівному: вул.Черняка, 15 та вул. Дворецька, 123-А - і на власні очі переконайтеся у різноманітності пропозицій кераміки та сантехніки. Також ви можете отримати докладну інформацію на сайті www.svitceramiki.rv.ua та за телефонами 645-605, 26-36-51.

06.09.2012



Рівне-Ракурс №10 від 06.09.2012p. 
На головну сторінку