Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №240 від 18.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Дитина померла у залі очікування

Мертву дитину виявили правоохоронці кілька днів тому у залі очікування рівненського залізничного вокзалу.

Згодом лікарі констатували, що одномісячна дитина була хвора на пневмонію. Як з’ясувалося, немовля померло через недбалість матері, яка, схоже, особливих почуттів до доньки не мала. 24-річна жителька Закарпаття разом зі своїм співмешканцем та дитиною приїхали до Рівного аби “заробити грошей”. Доки чоловік жебракував “на хліб” у жалісливих рівнян, жінка з маленькою дитиною вешталася містом, поки дівчинка не захворіла.

Нині проти горе-матері порушена кримінальна справа: її звинувачують у недогляді за дитиною. Стаття, за якою відкрито справу, передбачає позбавлення волі строком від 3 до 8 років.

Щотижня гине цілий клас школярів

Прикрі випадки дитячого травматизму повинні попереджати батьки.

Критичних показників сягнув цього року дитячий травматизм: у порівнянні з минулим роком кількість нещасних випадків збільшилася в середньому на 22 відсотки.

Згідно зі статистикою, у нашій країні в мирний час трагічні випадки призводять щодня до загибелі 4 дітей, щотижня - цілого класу школярів і щороку - майже двох тисяч юних громадян!

Тому Міністерство з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та Міністерство освіти і науки спільно звертаються до батьків з проханням дбати про безпеку своїх дітей.

18.05.2006За повідомленням ЦЗГ УМВС України

в Рівненській області підготувала Марина СТЕПАНЮК




Рівне-Ракурс №10 від 18.05.2006p. 
На головну сторінку