Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №569 від 20.09.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Майстер-клас

Драйвові танці на майдані

Драйвові танці на майдані

Для молоді Рівного перші вересневі дні запам’ятаються не лише початком навчального року, а й драйвовим святом танцю. Вже вкотре до нашого міста завітала хореограф проекту “Майданс” Аліса Зайцева.

На майдані Незалежності вона провела відкритий урок-тренінг для випускників рівненських шкіл. Молодь настільки захопилася дійством, що й не помітила, як пройшло заняття.

- Приїжджаючи до Рівного, я немов повертаюся до себе додому, - розповідає хореограф проекту “Майданс” Аліса ЗАЙЦЕВА. - Для мене тут все рідне - вулиці, люди та й саме місто в цілому. Танцювальні рухи, які сьогодні вивчили, ми обов’язково використаємо в майбутньому. Та й взагалі ці рухи кожен із учасників зможе використовувати по-своєму.

За словами хореографа, такі танцювальні тренінги - це не останній проект, який вона хотіла б реалізувати в Рівному. Та про подробиці співпраці з рівненськими танцівниками наразі не розповідає.

За словами організаторів, на майдані до танцювального свята залучилося більше 90% рівненських випускників. Заступник міського голови Галина Кульчинська наголосила: “Для дітей - це можливість пригадати ту неймовірну атмосферу, яка панувала під час проекту “Майданс”. Всі взяли участь у дійстві добровільно і більше ніж тисяча рівненських одинадцятикласників могли спробувати свої сили у танцях”.

Хтось прийшов сам, а хтось у компанії друзів, дехто вперше відвідує заняття Аліси Зайцевої, а хтось уже працював із нею під час проекту “Майданс”, але всі в один голос заявляють, що отримали неймовірний заряд позитивних емоцій.

20.09.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 20.09.2012p. 
На головну сторінку