Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №570 від 27.09.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал. Екстра-ліга

Два різних тайми

Два різних тайми

22 вересня. “ЛТК” - “Енергія” - 0:5, “Локомотив” - “Ураган” - 4:0.

“Кардинал-Рівне” (Рівне) - “Спортлідер+” (Хмельницький) - 4:2 (0:2).

“Кардинал-Рівне”: Гурко (Денюжкин (21)) - Маринюк, Піддубний, Чернієнко, Бондар - Ситник, Танський, Когут Паршиков - Вершинін, Фаренюк, Кручок, Басич.

“Спортлідер+”: Кіндяков - Калуков, Карбовський, Коробка, Засенко - Сондак, Михайленко, Івонко, Заворотний - Ткачук, Фетько, Чеботарьов.

Попередження: Танський (29) - Івонко (31); Калуков (39).

Гол: Чернієнко (23, 31), Маринюк (35), Піддубний (40) - Засенко (2), Ткачук (17).

У першому таймі рівняни поводилися на майданчику досить самовпевнено, мабуть через це і поплатилися, пропустивши два м’ячі у свої ворота. Андрій Засенко прорвався правим флангом і точно пробив у дальній лівий кут. Іван Гурко, який цього дня дебютував у воротах рівнян, не зміг завадити м’ячу перетнути лінію воріт. Пропустивши м’яч кардиналівці продовжили грати в тому ж ритмі, ніби нічого і не сталося. На 12 хвилині гри хорошу нагоду зрівняти рахунок мав Маринюк, пробивши з п’ятачка, але Кіндяков переводить м’яч через поперечину на кутовий. Складалося враження, що рівняни ось-ось зрівняють рахунок. Але не так сталося, як гадалося. Чергова контратака хмельничан на 17 хвилині завершилася взяттям воріт господарів. Юрій Карбовський по правому флангу переадресував м’яч на Андрія Ткачука і той з лінії воротарської застав зненацька стража воріт “Кардиналу-Рівне” - 0:2. До закінчення тайму рівняни намагалися відквитати бодай один м’яч, але захист гостей діяв надійно і помилок не припускався, відклавши найцікавіше на другий тайм.

Потрібно віддати належне головному тренеру рівнян Сергію Піддубному, якому вдалося під час перерви знайти необхідні слова для своїх підопічних. Після перерви у рамці воріт Гурка змінив Дєнюжкін. Неодноразово Віталію доводилося залишати власні ворота і переривати атаки суперника за межами воротарської, не менш вдало Віталій діяв і на останньому рубежі, відбиваючи небезпечні удари гостей. Така впевнена гра голкіпера, а також палка підтримка трибун, примусили кардиналівців до більш активних дій. Роботи у голкіпера хмельничан Кіндякова додалося. І така гра принесла свої плоди.

Уже на початку третьої хвилини другого тайму господарям вдалося скоротити рахунок. Атака рівнян лівим флангом, Піддубний вивіреною передачею знаходить Чернієнка, який з меж воротарського майданчика потужним пострілом пробиває прикритого захисниками Євгена Кіндякова - 1:2.

На 31 хвилині Чернієнко, отримавши м’яч на лівому фланзі, зробив декілька кроків і за 2 метри до воротарської пробив, вдруге примусивши капітулювати Кіндякова - 2:2. На 35 хвилині м’яч підхоплює Піддубний, недовго роздумуючи переадресовує його на Маринюка. Мар’ян просувається лівим флангом ближче до воріт суперника і під гострим кутом завдає удар. М’яч, зачепивши ближню стійку, влітає у дальній кут воріт - 3:2.

Мінімальна перевага господарів примусила активізуватися гостей. І вже Дєнюжкіну доводиться демонструвати свою майстерність ліквідовуючи небезпеку. Але і господарі не тушуються. Вершинін з лінії воротарського по дузі перекидає м’яч через голкіпера гостей, і коли вже здавалося, що м’ячу нікуди діватися, окрім сітки воріт, як на його шляху опиняється Засенко. Андрій спокійно приймає м’яч на груди і повторним ударом відправляє його на половину рівнян. Відчувши запал у грі своєї команди, головний тренер “Спортлідера+” Іван Стасюк вирішує підсилити атаку і випускає на майданчик п’ятого польового гравця, у ролі якого на майданчику з’являється Заворотний.

За 40 секунд до завершення матчу Андрій Ткачук, чи то пробиває по воротах, чи прострілює у воротарську, але в підсумку на п’ятачку ведуть боротьбу за м’яч Віталій Дєнюжкін і Максим Івонко. І хоча останній виграє двобій, проте м’яч пролітає повз стійку. А ось чергова атака рівнян за 10,6 секунди до фінального свистка таки завершується взяттям воріт. І знову свої найкращі якості проявив нев’янучий ветеран колективу Сергій Піддубний. Граючий тренер господарів підхопив м’яч на лівому фланзі атаки і викотився на побачення з Кіндяковим. Євген вийшов на лінію штрафного майданчика, намагаючись завадити ветерану пробити, але Сергій технічно залишив позаду голкіпера і врозріз між двома захисниками відправив м’яч у порожні ворота - 4:2. За 10 секунд, що залишалися, змінити рахунок жодній з команд так і не вдалося.

27.09.2012



Рівне-Ракурс №10 від 27.09.2012p. 
На головну сторінку