Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №571 від 04.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Політична реклама

Віталій Грицак: “Робитиму все, щоб пропагувати і розвивати спорт”

Віталій Грицак: “Робитиму все, щоб пропагувати і розвивати спорт”

Міцне тіло - міцний дух. Ця приказка для кандидата у народні депутати України Віталія Грицака - не порожні слова. Адже генерала спортивні навички не раз виручали у житті. Саме тому, вважає він, не лише держава, а й небайдужі люди можуть зробити свій внесок у розвиток спорту.

А тим часом сам кандидат у народні депутати конкретним прикладом показує, що робити це не так уже й складно. Слід лише захотіти, а добра справа завжди знайде підтримку і відгук серед людей.

Відтак, свою відданість ідеям здорового способу життя і пропаганди спорту Віталій Грицак продемонстрував у суботу, 29 вересня, долучившись до організації Міжнародного турніру з кікбоксингу “Будокан”. Як зазначив Віталій Грицак, у нього була й особиста мотивація підтримати цей турнір. Адже одним із його організаторів був Президент і головний тренер Рівненської обласної федерації кікбоксингу “Будокан” - Заслужений тренер України з кікбоксингу Ростислав Саєнко.

- Мені довелося тривалі роки працювати з прекрасною людиною, спортсменом з великої букви Ростиславом Саєнком, - провадить Віталій Грицак. - У його клубі займалися мій старший син і племінник. Тренери допомогли сформуватися їм не просто здоровими, міцними хлопцями, які можуть захистити себе, а й особистостями, які поводяться гідно й поважають інших людей.

На майданчику перед торгово-розважальним центром “Чайка” зібралися не лише шанувальники східних єдиноборств, а й чимало просто небайдужих до видовищних видів спорту. Вітаючи учасників турніру, а це команди України та Чехії, Віталій Грицак зазначив, що робитиме все від нього залежне, аби спорт в Україні розвивався, а здоровий спосіб життя став нормою для українців. Адже, як зазначив кандидат у депутати, стан здоров’я, зокрема, українських призовників, не може не турбувати. З року в рік відсоток придатних до військової служби юнаків знижується. Здоров’я нації під загрозою. Відтак пропаганда спорту, здорового способу життя, а не реклама алкоголю і цигарок, мають бути серед пріоритетів держави. А подібні масові заходи, на думку Віталія Грицака, повинні відбуватися якомога частіше:

- Я за те, щоб спорт жив і розвивався, а спортсмени прославляли нашу країну. Подібні турніри - найліпша пропаганда. Адже, дивлячись на силу, спритність, міць спортсменів, переконаний, охочих наслідувати їхній приклад стане більше.

Я, зі свого боку, робитиму усе, аби довести, що популяризація масових видів спорту - один із важливих кроків до успіху країни в цілому.

04.10.2012Катерина РУДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2012p. 
На головну сторінку