Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №571 від 04.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Молодняка більшає, дотації ростуть

На Рівненщині селянам, які утримують телят, нарахували вже більше 5 мільйонів гривень дотації. Господарі подали документи на виплату державної допомоги за 12 тисяч 528 голів молодняку. На сьогодні для власників худоби вже перерахували 2 мільйони 389 тисяч гривень. Тим часом селяни, що подали документи у серпні, чекають на виплату 2,9 мільйона гривень, розповіли в Головному управлінні агропромислового розвитку облдержадміністрації. Водночас в області щоденно моніторять стан ідентифікації худоби (адже це одна з передумов нарахування державної допомоги). Також відстежують і ситуацію із поданням документів.

Газ мають ще два села

Днями блакитний вогник запалав в оселях жителів сіл Миньківці та Сапанівчик, що у Дубенському районі. Відтак, більше двох сотень жителів цих населених пунктів отримали не лишень затишок та комфорт, а й полегшення побуту. Крім сіл Миньківці та Сапанівчик, до Берегівської сільської ради входить ще чотири населені пункти: Берег, Онишківці, Тур’я, Комарівка. Там газ з’явився торік.

Відкрили. Приймають…

У Дубенській ЦРЛ відкрили реконструйоване приймальне відділення. За три місяці тут відремонтували кабінети, змінили вікна, придбали нові меблі, оновили фасад лікарні та поставили загорожу. Обійшлося це в 2,5 мільйона гривень, 1,6 з яких - гроші обласного бюджету, решта - районного та спонсорські кошти. За словами головного лікаря Віктора Порицького, приміщення медзакладу не бачило ремонту більш ніж два десятки років.

“Молоко” за шкідливість

Цьогоріч для 138 працівників уже недіючих підприємств підтвердили стаж роботи в особливо шкідливих та важких умовах. Це дозволило призначити їм пенсії на пільгових умовах або за вислугу років.

04.10.2012



Рівне-Ракурс №10 від 04.10.2012p. 
На головну сторінку