Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №240 від 18.05.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#З турботою про людей*

ПриватБанк - банк, який працює на вас

Безперечний факт, що у наш стрімкий час банківські послуги можуть значно полегшити повсякденні справи. Адже сучасний банк - це депозити, кредити, вигідні процентні ставки, пластикові картки. Але головне те, що сьогодні банк - це комплекс послуг, які можуть вирішити практично будь-яку фінансову проблему. Важливо тільки правильно обрати банківську установу, яка стане постійним супутником вашого життя.

Зараз в Україні ПриватБанк є лідером за обсягом операцій, активів, капіталу, за кількістю клієнтів та банкоматів. Нині у державі працює більше 2000 його відділень, функціонує найбільший парк банкоматів. ПриватБанк має генеральну ліцензію Національного банку України на проведення банківських операцій та здійснює весь спектр послуг відповідно до світових стандартів. При цьому головним пріоритетом у роботі фінансової установи є, насамперед, довгостроковий інтерес клієнта. Уже зараз ПриватБанк обслуговує 350 тисяч корпоративних клієнтів та підприємців і понад 9 мільйонів рахунків фізичних осіб. Втім, кількість тих, хто вирішив працювати саме з ПриватБанком, зростає щодня, адже він на практиці довів свою надійність.

Неодноразово стабільність банку виявлялася у доволі складних ситуаціях. Навіть у часи політичних потрясінь минулих президентських виборів ПриватБанк не користувався стабілізаційним кредитом Нацбанку, проявивши стійкість, завдяки якій період відносної кризи витримав без фінансових потрясінь.

Нинішня стратегія роботи ПриватБанку спрямована на надання широкого спектру послуг для населення. Серед клієнтів банківської установи - середній клас, пенсіонери, робітники та службовці, працівники бюджетної сфери. Банк став близьким і потрібним щодня, адже сьогодні він пропонує громадянам України більше 250 видів найсучасніших послуг - поточні операції, карткові продукти, різноманітні програми споживчого кредитування. ПриватБанк є вповноваженою Урядом України фінансовою установою з виплати пенсій і соціальної допомоги громадянам, тож зараз пенсії та соціальні виплати у ньому отримують понад мільйон українців.

Сьогодні у ПриватБанку впроваджено багато програм, які задовольнять будь-які вимоги клієнта. Наприклад, кредитна картка “Універсальна” дозволяє протягом 30 календарних днів використовувати кошти без сплати та стягнення відсоткової ставки. Це означає, що людина, яка живе “від зарплати до зарплати”, може таким чином “позичити” гроші у банку, і якщо клієнт вчасно повернув позику, то плата за користуванням кредитом складатиме десяті частки відсотка. Відкриваючи внесок “Копилка”, потрібно всього-навсього дати банківському працівникові доручення щомісячно перераховувати на вклад певну суму з зарплатної або іншої пластикової картки.

Ще однією зручною послугою є нова програма ПриватБанку “Регулярні платежі”, яка дозволяє автоматично здійснювати будь-які комунальні платежі або оплачувати навчання із зарплатної пластикової картки. Нова послуга зручна для тих, хто користується банківським кредитом, оскільки забезпечує регулярні щомісячні внески на погашення кредиту. А ще цією послугою зручно користуватися тим, хто періодично переказує кошти. Відкривши пластикову картку для отримувача, клієнт доручає банку поповнювати цю картку з власного зарплатного рахунку, тим самим заощаджуючи час і зусилля.

Сьогодні ПриватБанк є визнаним лідером вітчизняного ринку платіжних карток: нині вже випущено більше 10 мільйонів пластикових карток. Банк лідирує і на ринку послуг фізичним особам - більше 40 відсотків клієнтів, що оформляють кредити на купівлю побутової техніки, користуються кредитними програмами ПриватБанку. А нещодавно банк почав надавати унікальну послугу - довгострокові кредити на навчання в українських навчальних закладах. Кредити надаються на 15 років на пільгових умовах - без застави, при цьому протягом перших п’яти років студент сплачує тільки відсотки.

Із ПриватБанком сьогодні працюють ті, хто цінує надійність, стабільність та впевненість у завтрашньому дні. Така співпраця є взаємовигідною, адже банк з радістю візьме на себе частину турбот своїх клієнтів.

Ліц. НБУ №22 від 04.12.2001р.

18.05.2006Марина Степанюк



Рівне-Ракурс №10 від 18.05.2006p. 
На головну сторінку