Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №573 від 18.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Політична реклама

Герой України Анатолій Француз про Віталія Грицака:
“Я з ним пішов би у розвідку”

Герой України Анатолій Француз про Віталія Грицака: “Я з ним пішов би у розвідку”

За підтримки кандидата у народні депутати Віталія Грицака відбулася зустріч ветеранів органів внутрішніх справ Рівненщини з Героєм України, колишнім очільником УМВС області генерал-лейтенантом Анатолієм Французом. Він вручив колегам по правоохоронній діяльності відзнаки та медалі за сумлінне й чесне служіння справі охорони правопорядку.

Тому серед правоохоронців Анатолій Француз є людиною авторитетною, до його слова дослухаються. Нині він є членом правління Міжнародної громадської організації “Спілка генералів органів внутрішніх справ України” й завітав до Рівного, аби висловити свою підтримку Віталію Грицаку під час виборчої кампанії та разом з ним розповісти громадськості про діяльність благодійного правозахисного фонду співробітників та ветеранів органів внутрішніх справ “Майбутнє - у доброті”.

Серед довжелезного списку добрих справ фонду закупка овочів для центральної міської лікарні Рівного та допомога у ремонтних роботах, придбання сантехніки міським дитячим садочкам та облаштування дитячих майданчиків. Особлива увага фонду - ветеранам правоохоронної діяльності, які нині кинуті державою напризволяще. Чимало з них через хвороби і похилий вік прикуті до ліжка. Таким людям фонд допомагає і ліками, і коштами на реабілітацію. А також фонд виділив понад 200 тисяч гривень на потреби відомчої міліцейської поліклініки; 50 тисяч гривень - на ремонтні роботи у гуртожитку на вулиці Дворецька №109; 21 тисячу - на придбання ліків ветеранам-правоохоронцям. Як зазначив Анатолій Француз, фонд - не панацея, однак в умовах, коли держава не дбає належним чином ані про працюючих правоохоронців, ані про ветеранів служби, його створення - крок вимушений.

- Генерали Анатолій Француз, Віталій Грицак та Микола Сидорчук також виконали приємну місію - під час зустрічі з ветеранами та пенсіонерами правоохоронних органів вручили їм пам’ятні відзнаки “20 років українській міліції” та “За вірність присязі” 3-х ступеней, впроваджені МГО “Спілка генералів органів внутрішніх справ України”.

А від імені ветеранів полковник міліції Волошун Ігор Антонович подякував Віталію Грицаку за організацію зустрічі, адже багато хто з ветеранів не бачились вже багато років.

Генерал Анатолій Француз, спілкуючись з представниками ЗМІ, не приховував, що приїхав до Рівного у тому числі й, щоб висловити підтримку Віталію Грицаку як кандидатові у народні депутати. За словами Героя України, саме такі люди, як Віталій Грицак і повинні бути в парламенті - чесні, професійні, з активною життєвою позицією, готові служити народові, а не обслуговувати купку олігархів.

- Я знаю Віталія Миколайовича не перший рік. Це людина з великої букви, він пройшов війну, знає біду, - ділився роздумами про колегу-генерала Анатолій Француз. – Це людина прекрасної душі, щирої вдачі. Якби такі всі були у Верховній Раді, ми б так не жили, як нині. У владі потрібні нові обличчя, люди, яких ми знаємо і яким довіряємо. Я його підтримую, бо такі люди потрібні державі й повинні бути у парламенті.

Анатолій Француз закликав ветеранів органів внутрішніх справ та всіх рівнян віддати свої голоси за Віталія Грицака:

- З таким, як він, я б пішов у розвідку. За нього, як за людину і офіцера, не буде соромно нікому.

18.10.2012Катерина Рудюк



Рівне-Ракурс №10 від 18.10.2012p. 
На головну сторінку