Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №573 від 25.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Руки геть від Льонокомбінату!

Руки геть від Льонокомбінату!

Минулого вівторка сотні активістів Рівненського обласного громадянського руху “Льонокомбінат” зібралися у дворі підприємства на мітинг. Напередодні невідомі особи розповсюдили по Рівному чергову фальшивку під промовистим заголовком: “Не дамо Червонюку продати Рівненський льонокомбінат”. Автори цього пасквіля в черговий раз спробували спаплюжити власника підприємства. Дісталося також Олегу Осуховському та навіть відомій страховій компанії, яка нібито оголосила через цю листівку про своє банкрутство і заявила, що: “запрошує усіх власників страхових полісів обміняти їх на акції ТОВ “Т-Стиль” (Рівненський льонокомбінат)”, а також запропонувала усім власникам страхових полісів звертатися безпосередньо на підприємство.

Представник страхової компанії виступив перед активістами громадського руху і пояснив, що про жодне банкрутство установи і мови бути не може, тим більше про якийсь обмін страхових полісів на акції підприємства.

Однак більше всього обурило присутніх активістів те, що під текстом цієї брехливої листівки стояв підпис відомої на підприємстві людини - Ярослава Семенка. Сам він теж прийшов на рідне підприємство, аби виступити перед активістами Рівненського обласного громадянського руху “Льонокомбінат”. Пан Ярослав зокрема сказав: “Я вже немолода людина і не одне десятиріччя пропрацював на цьому підприємстві. Коли дізнався, що моє ім’я використали для брудної провокації, то зрозумів - усі ми провели яскраву і суспільно корисну роботу в нашому громадському русі, бо інакше не було б сенсу організовувати проти нас таку витончено підлу провокацію. Ми показали, що громадськість міста - це сила, яка може впливати на життя обласного центру і це дуже не подобається багатьом місцевим “князькам”, які готові, нехтуючи усіма людськими та Божими заповідями, скомпрометувати, спаплюжити працю тисяч людей. Так було і раніше, коли шахраї, користуючись довірливістю людей, розікрали десятки промислових підприємств тільки у Рівному. Ми повинні розуміти, що за кращу долю для наших дітей та онуків потрібно боротися”.

Його підтримала Герой соціалістичної праці Мілентина Бондарева, яка розповіла, що лише сьогодні стараннями власника Льонокомбінату підприємство почало відроджуватися, знову рівненські тканини пішли до швейних підприємств України. Якщо раніше за такий трудовий подвиг нагороджували державними нагородами, сьогодні травлять анонімками. Потрібно змінити ставлення усього суспільства до людини праці, до тих, хто своїми вчинками відроджує промислову могутність держави. Саме такі люди повинні визначати майбутнє України, бо інакше нам і нашим дітям та навіть онукам не бачити нормального справедливого життя.

Прославлену ткалю підтримали інші активісти Рівненського обласного громадянського руху “Льонокомбінат”, які висловились за найактивнішу участь у нинішніх виборах. Потрібно не тільки проголосувати за майбутнє нашого міста - як промислового центру, за перспективу відродження усієї України, бо ще декілька років панування нинішньої верхівки країна може просто не витримати. Потрібно боротися, аби вибори були чесними, ловити тих, хто намагатиметься фальсифікувати результати голосування, бо розповсюдження листівок на кшталт фальшивого “звернення” говорить лише про одне - влада боїться незалежних успішних людей праці, які йдуть у парламент, бо вони покладуть край їх діяльності з руйнації України і перетворення нашої держави у край жебраків та злиднів.

25.10.2012Володимир КОНЄВ



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2012p. 
На головну сторінку