Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №574 від 25.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пікет

Проти кандидата від опозиції
Олега Осуховського вчергове застосували брудні технології

Проти кандидата від опозиції Олега Осуховського вчергове застосували брудні технології

Двадцять третього жовтня активісти Всеукраїнського об’єднання “Свобода” та “Батьківщина” в Рівному пікетували приміщення прокуратури.

Присутнім голова обласної організації ВО “Свобода” - кандидат від об’єднаної опозиції по 152 виборчому округу Олег Осуховський заявив: “Ситуація із фальшивками, які невідомі провокатори розповсюджують у Рівному, просто вражає. Фактично щодня невідомі злодії, нібито від нашої організації розповсюджують провокаційні листівки, в яких нас хочуть виставити якимись терористами. Це провокація, яка має на меті лише одне - не допустити до парламенту людей та політичні сили, які відкрито виступають проти режиму. Для того, аби зберегти нинішню корумповану систему, “невідомі” замовники не шкодують сил та грошей. Це все відбувається на очах правоохоронних органів і при їх повній бездіяльності. Ми зібралися біля обласної прокуратури, аби змусити правоохоронну систему запрацювати. Це не є питання виборів чи виборчого законодавства - ми маємо справу із справжньою диверсією проти рівнян, яким “невідомі” зловмисники підсовують фальшивки, спрямовані на розбрат та взаємну ненависть”.

Як зазначає політичний експерт Сергій Швець “цьогорічна виборча кампанія є надзвичайно брудною і кандидати, проти яких це спрямовано, можуть порадіти лише з одного - такі технології застосовують лише проти лідерів перегонів”.

Прокурор Рівненської області Василь Присяжнюк вийшов та, поспілкувавшись із маніфестантами, прийняв заяву і зразки фальшивої агітації. Сподіватимемося, що замовники та виконавці цієї провокації будуть знайдені та притягнуті до відповідальності.

25.10.2012Петро КУЗЬМУК



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2012p. 
На головну сторінку