Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №574 від 25.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

*Віталій КЛИЧКО: “Хочеш бути кращим - працюй з кращими”

*Віталій КЛИЧКО: “Хочеш бути кращим - працюй з кращими”

Саме за таким принципом формувалася партія “УДАР” Віталія Кличка. До неї увійшли люди, які є фахівцями своєї справи і розуміють, що бути народним депутатом - це не привілей, а відповідальність і довіра, надана виборцями.

“Всі розуміють, що зараз у політику передусім йдуть за грошима. Адже депутати заробляють шалені гроші, їздять на дорогих автомобілях та відпочивають на екзотичних курортах. Хочу відверто сказати - мені не потрібні гроші. Партія “УДАР” йде до парламенту для того, щоб змінити правила гри. Я знаю, що таке європейські стандарти життя не як турист, а як житель Європи. Тому для мене важливим є питання - чому поляки, угорці, словаки, чехи змогли наблизитися до таких стандартів, а ми ні? Особисто я зацікавлений, щоб зміни у країні відбулися, щоб стандарти життя українців стали якіснішими”, - наголосив лідер партії “УДАР” Віталій КЛИЧКО, перебуваючи з робочою поїздкою на Рівненщині.

Віталій Кличко зазначив, що для партії “УДАР” найважливішими є зустрічі з виборцями, аби громадяни знали про партійну програму, цінності та основні причини того, чому “УДАР” йде в парламент. Передусім для того, аби сформувати демократичну більшість у Верховній Раді, яка могла б змінити ситуацію в країні.

- Ми усвідомлюємо: чим більша підтримка громадян, тим вищий рівень відповідальності. Адже люди, які 28 жовтня проголосують за нас, вірять у краще майбутнє держави і ми повинні чітко розуміти, що даючи будь-які обіцянки, їх необхідно виконувати, - зазначає Віталій Кличко. - Парламент не повинен знову стати “кишеньковою організацією” Партії регіонів. Ми бачимо, як зараз працює парламент і беремо на себе відповідальність показати, як він повинен насправді працювати. Пройшовши до парламенту, ми хочемо прийняти закон “Про народне вето”, де громадяни зможуть відзивати того чи іншого народного депутата, якщо той не справляється чи не виконує свої обов’язки.

Для того, щоб перемогти представника влади, який має великий адміністративний та фінансовий ресурс, демократичні політичні сили повинні об’єднати зусилля. Тому ми прийняли рішення та провели соціологічне дослідження, яке показало, який із кандидатів має більший відсоток підтримки виборців. Це і стало основною причиною зняття наших кандидатів на користь Об’єднаної опозиції і навпаки, в Рівненській області ми зняли два кандидати на користь ВО “Батьківщина” й одного кандидата на користь самовисуванця.

Опозиційні сили повинні чітко розуміти, що не співпрацюючи між собою ми ризикуємо програти кандидатам Партії регіонів. Я переконаний, що цього разу нам все вдасться і ми не повторимо помилок наших попередників, коли йшла боротьба між двома політичними силами, а перемогу здобула третя партія, яка зараз і є при владі.

Лідер “УДАРу” наголосив, що їхня політична сила принципово відрізняється від інших партій тим, що вони пропонують прозору політику та будують партію за європейським принципом.

- Я гордий, що партію “УДАР” визнали єдиною партією-партнером політичної сили ХДС у Німеччині, лідером якої є Ангела Меркель. Ми єдина партія, яка ще до з’їзду відкрила свої списки. Всіх кандидатів у народні депутати від партії “УДАР” перевіряв громадський рух “Чесно”, за результатами якого 15% людей покинуло лави партії “УДАР”, - говорить Віталій Кличко.

І додав, що 28 жовтня партія “УДАР” не допустить фальсифікації голосів й активно задіюватиме своїх спостерігачів на дільницях.

- На сьогоднішній день актуальним є прислів’я “Не важливо, як голосують, а важливо, як рахують голоси виборців”. Тому партія “УДАР” підготовила своїх спостерігачів не тільки з України, а й міжнародних, щоб максимально стежити за ходом голосування, - зазначає Віталій Кличко. - Ми вивчили попередній досвід, коли було багато фальсифікацій, коли цифри спостерігачів не збігалися із реальними фактами. Для нас важливо зробити все, щоб голоси виборців не були загублені.

Команда партії “УДАР” - це люди, які мають бажання працювати, які є професіоналами своєї справи і які живуть та працюють, не виходячи за моральні рамки, закінчив Володимир Кличко.

25.10.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2012p. 
На головну сторінку