Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №574 від 25.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Захист країни*

Юрій Вознюк підписав договір
про створення коаліції

Юрій Вознюк підписав договір про створення коаліції

Днями ВО “Свобода” та ВО “Батьківщина”, у складі партій - “За Україну!”, Народна самооборона, Народний Рух України, Реформи і порядок, Громадянська позиція, Фронт Змін, Європейська партія України - підписали договір про створення коаліції у новому парламенті.

- У Рівному угоду підписали всі кандидати від п’яти мажоритарних округів. Це саме ті люди, які єдиною командою йдуть за підтримки ВО “Свобода” та ВО “Батьківщина”, - зазначив голова обласної організації ВО “Батьківщина” Юрій Прокопчук.

Тож свої підписи під договором поставили кандидати-мажоритарники - Юрій Вознюк (виборчий округ №153), Валентин Королюк, Микола Кучерук, Сергій Кошин та Олег Осуховський. Також угоду про створення коаліції у новому парламенті підтримали керівник виборчого штабу ВО “Батьківщина” у Рівненській області обласного осередку “Фронту Змін” Вадим Сидорчук та голова обласної організації ВО “Батьківщина” Юрій Прокопчук.

- Незважаючи на всі ідеологічні суперечки, нам таки вдалося домовитися про спільну співпрацю в новому парламенті, - розповідає кандидат у народні депутати Олег ОСУХОВСЬКИЙ. - Цей документ зобов’язує нас виконувати всі прописані в ньому пункти. Виборці повинні знати, що ті кандидати, які підписали цю угоду - це єдині представники у народні депутати від Об’єднаної опозиції.

- На цих виборах немає декількох політичних сил, - розповідає керівник виборчого штабу ВО “Батьківщина” у Рівненській області обласного осередку “Фронту Змін” Вадим СИДОРЧУК. - Є лише партія влади і політична сила, що їй протистоїть - ВО “Батьківщина”. Ми залишаємо відкритою цю угоду і сподіваємося, що найближчим часом до неї долучаться ті політичні сили, які сьогодні, на жаль, не підписали договір.

- Підписуючи цей договір ми зобов’язуємося відстоювати права українців, та, головне, жителів Рівненщини, - зазначає кандидат в народні депутати від ВО “Батьківщина” Микола КУЧЕРУК. - Створюватимемо належні умови для життя та відповідатимемо перед виборцями за свої вчинки. Представники від Об’єднаної опозиції - це нова команда з колосальним досвідом. Ми йдемо до парламенту із чітким планом дій, із законопроектами та прагненням навести в країні лад.

- Українці повинні розуміти, що тільки та сила, яку вони зараз підтримають на виборах, зможе зламати хребет нинішній підконтрольній Януковичу владі, - переконаний кандидат по округу №153 від Об’єднаної опозиції “Батьківщина” Юрій Вознюк. - Більшість у парламенті буде створена! Ми з Вами порятуємо нашу країну! Вже за декілька днів результати нашого з Вами волевиявлення змінять все. Головне, не дати жодного шансу Партії регіонів вкрасти хоч один голос і сфальсифікувати результати голосування.

25.10.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2012p. 
На головну сторінку