Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №574 від 25.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Замах

Порізав усю родину

Напередодні цивільний зять прийшов до свого тестя, аби позичити грошей. І як бонус, прихопив із собою його мобільний. Однак, своєї вини перед потерпілим не визнав. А за декілька днів по тому молодик взагалі перейшов усі межі дозволеного, порізавши тих, хто звинувачував його у крадіжці. Але чи саме ці звинувачення спонукали вже раніше судимого чоловіка до такого жорстокого вчинку, наразі встановлюють правоохоронці.

Ввечері у двері однієї з квартир Рівного хтось подзвонив. Приймати гостей вибіг 12-річний Роман. Побачивши на коридорі цивільного чоловіка звідної сестри, хлопчак нічого лихого не запідозрив. 30-річний гість, не пояснюючи причини свого приходу, ножем завдав хлопчикові тілесні ушкодження в область шиї та грудної клітки. На цьому невдоволений візитер не спинився. Така ж гірка участь чекала й на господарів помешкання.

Після цього зловмисник зник у невідомому напрямку.

Лікарі госпіталізували неповнолітнього потерпілого в реанімаційне відділення обласної лікарні, де він і наразі перебуває, а його матір та її співмешканця після надання медичної допомоги відпустили додому.

Зловмисник раніше вже відбував чотири роки покарання в місцях позбавлення волі. На його рахунку незаконне заволодіння автомобілем, хуліганство та крадіжка. Список поповнився особливо тяжким злочином - замахом на вбивство. Переховуватися від правоохоронців зловмиснику довго не довелося. Його затримали опівдні 23 жовтня неподалік новобудов на околиці обласного центру. Чоловік уже дає свідчення міліціонерам з приводу скоєного ним злочину. На даний час вирішується питання про поміщення зловмисника до ізолятора тимчасового тримання згідно зі статтею 115 Кримінально-процесуального кодексу України.

25.10.2012



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2012p. 
На головну сторінку