Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №574 від 25.10.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вбивство?

Чоловік лежав біля водопроводу

Під час ранкового обходу прилеглої території працівники водонапірної станції знайшли у канаві тіло невідомого чоловіка. Після дощу напередодні ґрунтова місцевість була майже непрохідною. Що привело сюди цього чоловіка - достеменно невідомо.

Через причини несправності водопроводу на прибережній території річки Устя проводилися ремонтні роботи. А вже через день, 18 жовтня, в канаві, наповненій водою, люди побачили тіло невідомого чоловіка. Зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі правоохоронці не виявили. Спочатку міліціонери схилялися до версій, що це один з працівників установи або один із числа безхатченків обласного центру.

Проте за декілька годин працівники Рівненського міського відділу встановили особу невідомого. Це був 28-річний рівнянин Олександр, який проживав у цьому ж районі. За два дні до події він зі своїм товаришем зустрівся неподалік, аби випити пива. Близько вісімнадцятої години знайомий почимчикував додому, а Олександр залишився на місці зустрічі.

Питання, як і чому молодик потрапив на берег річки, де його спіткала смерть, поки що залишається без відповіді.

- Остаточна причина смерті, згідно з дослідженням - утоплення, - повідомив начальник Рівненського МВ Петро Єзгор. - Та ми, у свою чергу, продовжуємо з’ясовувати обставини того дня.

25.10.2012



Рівне-Ракурс №10 від 25.10.2012p. 
На головну сторінку