Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №575 від 02.11.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Таке буває

Побачення з несподіваним фіналом

Побачення з несподіваним фіналом

Передчуваючи зустріч з прекрасним принцом, ви думаєте про що завгодно, тільки не про підступні обставини, здатні перетворити красиву казку на сцену з дешевого комедійного серіалу. Адже несподіванки на побаченнях відбуваються часто-густо і в реальному житті.

Здрастє, приїхали

“Телебачення - це зло”, - любила повторювати бабуся Олени (33 роки), і після нещасливого побачення жінка їй практично повірила:

“Не пам’ятаю, в якому фільмі була така сцена: дівчина йде по вулиці, її наздоганяє коханий, вони цілуються і тут виявляється, що на героїні, крім пальто, нічого немає. Я вже уявила, як буде здивований мій тодішній залицяльник. Спеціально купила комплект нижньої білизни і взяла “норку” у подруги. Ми мирно бредемо у сторону його квартири. Він ні про що не здогадується. І тут нас зупиняє співробітник ДПС: “Доброго дня, перевірка документів”. З’ясовується, що якогось папірця у нас не вистачає. “Пройдемо у відділення”, - пропонує служивий. Супутника мого запрошують до кабінету, а я залишаюся в приймальні. “Жінко, ви шубку-то зніміть. У нас тут добре опалюють”, - співчутливо каже мені хлопчина, що тут сидить. “Ні-ні, дякую, мені не жарко”, - відповідаю, а сама відчуваю, як по лобі повзе крапелька поту. Юнак не відстає: “Та ви не бійтеся, в міліції ж, ніхто у вас хутра не вкраде”. Що сталося через годину, я знаю тільки з розповідей оточуючих: начебто я втратила свідомість і мене відвезли в лікарню, а супутника мого протримали у відділені ще добу, підозрюючи в сутенерстві”.

Суші їй личить

Антоніна (29 років) запозичила ідею побачення з фільму “Секс у великому місті”. Їй здавалося, що зустріти чоловіка японською вечерею, накритою на голому жіночому тілі, - це верх романтики:

“Щоб не потрапити в незручну ситуацію, я вирішила все ретельно спланувати. Зробила пробне замовлення. Засікла, скільки часу піде у кур’єра на дорогу до мого дому. Відрепетирувала позу і попросила подругу допомогти. Прийняла душ, нафарбувалася. Переконалася, що мій герой не змусить себе чекати. І розляглася на обідньому столі. Вийшло дуже красиво! Рахую хвилини. З вікна дме, по спині побігли мурашки. Його немає. Шия почала німіти. Ні! Всі суші як суші, а одна штучка поповзла. Я постаралася поправити її, але безрезультатно. За нею потяглася друга, третя, четверта. Поруч лежали палички. Я взяла їх, дотяглася до підлоги, підчепила втікачку і поставила на місце. Друга і третя валялися трохи далі, але нічого, я і з ними впоралася. І треба б зупинитися, але мені хотілося, щоб все було по вищому розряду. Я зробила різкий рух, щоб дістати останню, і гепнулась. Голу, в розпластаній позі, завалену суші з ніг до голови і з тапочками в руках мене й застав коханий. Ось вам і приємна несподіванка!”

02.11.2012



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2012p. 
На головну сторінку