Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №577 від 17.11.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Віталій ЧУГУННІКОВ:
“УДАР” має стати центром об’єднання опозиції”

Віталій ЧУГУННІКОВ: “УДАР” має стати центром об’єднання опозиції”

Ось і добігли свого завершення виборчі перегони в Україні. Про враження від цих перегонів розповів єдиний депутат-списочник, голова Рівненської обласної організації політичної партії “УДАР” Віталій Чугунніков.

- Насамперед, хотів би подякувати усім мешканцям області за ту підтримку, яку вони висловили нашій політсилі. Завдяки цій позиції партія “УДАР” посіла впевнене друге місце в області та стала одним із передових гравців на політичній мапі не лише області, але й України в цілому. Разом з цим ми чудово розуміємо, що така підтримка накладає на нас і додаткову відповідальність перед виборцями. Адже дуже важливо, щоб ми не розчарували мільйони людей, які на сьогодні нас підтримують. Саме тому вже зараз партія “УДАР” виступила з готовністю стати об’єднавчим центром в новому парламенті, навколо якого зможуть гуртуватися інші опозиційні сили. Так само і в області. Незабаром ви стане свідками цілої низки консолідуючих процесів, ініціатором яких виступить наша політсила.

Окремо хотів би торкнутися перемоги мажоритарників. Наша партія з самого початку говорила про недолугість введення змішаної системи виборів, і події під стінами ЦВК це підтвердили. Однак нам приємно констатувати, що в тих округах області, де ми зняли представників нашої партії на користь єдиного кандидата від опозиції, і які не опустилися до рівня поливання брудом колег по опозиції, вони перемогли представника влади. Але, на жаль, були і інші, для яких перемога на виборах була самоціллю. Вони, використовуючи бренд об’єднаної опозиції, пішли шляхом брудних технологій та чорного піару. Для таких “переможців” я б хотів побажати не зрадити виборців та реалізувати усі ті обіцянки, які вони давали на виборах.

На завершення хотів би додати, що ці вибори чітко продемонстрували - мешканці нашої країни чекають змін. І наше завдання, як політиків нової генерації, запровадити ці зміни. Як би складно не було, ми маємо об’єднатися у стінах парламенту та зробити усе від нас залежне, щоб Україна стала справді європейською країною, а Рівненщина її перлиною…

17.11.2012



Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2012p. 
На головну сторінку