Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №577 від 17.11.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Заручники обставин

Підтримали встановлення пільг на послуги з водопостачання

для споживачів населених пунктів, які потрапили в зону дії депресійної лійки, члени постійної комісії з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції на черговому засіданні.

Це обговорення викликало чималу дискусію, хоча всі постійні комісії, засідання яких відбулися раніше, в тому числі профільна - економічна, не погодилися із запропонованим проектом рішення, члени постійної комісії з питань місцевого самоврядування, розвитку територій та європейської інтеграції підтримали думку Романа Василишина, який вважає, що мешканцям означених населених пунктів необхідно допомогти. Адже в зоні дії депресійної лійки нема води у криницях, тому в сільських мешканців виникають труднощі у веденні особистого господарства - нема чим поїти худобу, поливати городи. Хоча є водопровід, використовувати воду для цих потреб надто дорого. Раніше це питання вирішувалося обласною радою при встановленні тарифів на послуги з водопостачання, тепер тарифи встановлює НКРЕ, тому людям необхідна наша допомога - вважає Роман Данилович.

Не переконали депутатів ні аргументи юристів, ні негативна позиція фінансового управління, відтак постійна комісія вирішила підтримати проект рішення.

Також одноголосно підтримали депутати громадську ініціативу щодо покращення фінансування потреб онкохворих дітей шляхом виділення коштів з обласного бюджету на закупівлю ліків, з якою виступили Благодійний Фонд “Скарбниця Надії” та громадська організація “Берегиня Рівненська”.

17.11.2012



Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2012p. 
На головну сторінку