Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №577 від 17.11.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дебош

П’яний грабіжник побив вагітну офіціантку

Двоє молодиків напідпитку, з’ясовуючи свої стосунки в кафе, ніяк не могли поділити між собою мобільні телефони. Все припинилося лише після того, як травмована офіціантка викликала міліцію.

Ввечері 7 листопада в одному з кафе обласного центру студенти-першокурсники бурхливо відпочивали від навчання. Без випивки, звісно, свято не обійшлося. Коли прийшов час розраховуватися, в одного з них не вистачило сімдесяти гривень. У заставу товариш забрав мобільний телефон та наголосив, що поверне після отримання грошей.

І тут почалося. Смикали один одного, вихоплювали телефони та доводили кожен свою правоту. Коли ситуація загострилася, 20-річний Артур зухвало завдав декілька стусанів своєму 18-річному знайомому Олегові, видер з рук мобілку та намагався втекти. Аби втихомирити молодь, офіціантка всіляко намагалася умовити розлюченого Артура. Однак, той не лише не вгамувався, а й вдарив її рукою в живіт. Заплакана 20-річна Дарина викликала правоохоронців, які затримали грабіжника на місці та доставили його в міський відділ міліції для з’ясування обставин.

Дівчині ж пощастило менше, її госпіталізували у відділення консервативної гінекології міської лікарні. Медики поставили невтішний діагноз: загроза викидня. Зловмисник своєї вини з приводу тілесних ушкоджень вагітній жінці не визнає, однак, не заперечує свою причетність до грабежу.

- У минулому 20-річний Артур вже двічі судимий за крадіжки на території Рівненського району, - розповідає перший заступник Рівненського МВ Тарас САБАНЮК.

17.11.2012

За матеріалами ВЗГ УМВСУ в Рівненській області, прес-служби УДАІ в області, центру пропаганди МНС в області, прес-служби УСБУ в області, прес-служби прокуратури в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2012p. 
На головну сторінку