Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №579 від 29.11.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

У гостях не солодко

Екстра-ліга

24 листопада. “Енергія” (Львів) - “Спортлідер+” - 5:3, “Ураган” - “Єнакієвець” - 4:1.

“Локомотив” - “Кардинал-Рівне” (Рівне) - 6:0 (4:0).

“Локомотив” (Харків): Іваняк - Кондратюк, Камеко, Д.Клочко, Д.Сорокін - О.Сорокін, Кравцов, Кісельов, Шамлі, Є.Клочко, Серий, Воронін, Журба.

“Кардинал-Рівне” (Рівне): Дєнюжкін - Басич, Бондар, Піддубний, Чернієнко, Маринюк - Вершинін, Паршиков, Танський, Ситнік, Когут.

Голи: Д.Клочко (1), Серий (4), Камеко (7), Кісельов (8), Д.Сорокін (30), Іваняк (40).

Попередження: Кісельов (14), Д.Клочко (37) - Ситник (37).

У першому матчі чемпіонату після довгої перерви харківський “Локомотив” приймав “Кардинал-Рівне”. Незважаючи на те, що у чотирьох зіграних матчах в активі гостей була всього одна перемога, але до Харкова кардиналівці їхали з бойовим настроєм.

Проте для рівнян поєдинок почався з катастрофи. Не встигла стрілка секундоміра зробити повний оберт, як рахунок було відкрито - Дмитро Клочко дальнім ударом вивів харків’ян вперед. “Кардинал” міг швидко відігратися, але на 4-ій хвилині Маринюку зовсім трохи не вистачило, щоб замкнути простріл партнера. І тут зіграло старе футбольне правило, не забиваєш ти - забивають тобі. 20-річний Євген Серий одразу ж подвоїв рахунок, сповна скориставшись наданим шансом. Олександр Сорокін пройшов лівим флангом і прострілив у центр воротарської, де Серий в один дотик відправив м’яч у ворота. Проте на цьому неприємності стартових хвилин для гостей не закінчилися. На 7-ій хвилині рахунок став розгромним - Дмитро Камеко замкнув передачу з флангу. Гол вийшов схожим на м’яч Серого. А на 8-ій хвилині харків’янам вдалося відзначитися вчетверте - Дєнюжкін парирував удар Олександра Сорокіна, але набігаючий Кісельов сходу добив м’яч у сітку - 4:0. “Кардинал” одразу ж взяв тайм-аут, щоб заспокоїти гру, яка складалася не на його користь. До середини першого тайму гостям вдалося збити атакуючий запал “Локомотиву”, але моментів “Кардинал” створював катастрофічно мало. Уже на 14-ій хвилині головний тренер рівнян Сергій Піддубний вирішив ризикнути і перейшов на гру з п’ятим польовим, роль якого виконував Танський. Кардиналівці почали набагато більше контролювати м’яч, але “Локомотив” грав в обороні спокійно і впевнено, до ударів по воротах справа практично не доходила, і на перерву команди так і пішли за рахунку - 4:0.

Уже в дебюті другого тайму “Кардинал”, продовжуючи грати з п’ятим польовим, міг зменшити розрив у рахунку. На 23-ій хвилині Чернієнко з близької відстані пробив у кут воріт “Локомотиву”. Іваняк був безсилий, але на стороні голкіпера зіграла стійка, від якої м’яч відскочив у майданчик. На 25-ій хвилині Паршиков ударом в упор замикав простріл партнера - Іваняк намертво забрав м’яч. На 30-ій хвилині Дмитро Сорокін скористався помилкою суперника, відібрав м’яч і точно пробив зі своєї половини по воротах “Кардиналу”. За чотири хвилини свою майстерність знову довелося демонструвати Іваняку. Голкіпер “Локомотиву” відбив непростий удар Маринюка і тут же заблокував добивання Чернієнка. Кінцівку поєдинку “Локомотив” також проводив з п’ятим польовим, роль якого виконував Дмитро Клочко. Особливих дивідендів це харків’янам не принесло, але шостий гол господарі все ж забили. На 40-ій хвилині Іваняк намертво забрав несильний удар когось із гостей і, не роздумуючи, пробив по порожніх воротах. Точність не підвела голкіпера харківської команди - 6:0.

Перша ліга

Нічийний синдром

4 тур. 24 листопада. ФК “Одеса” (Одеса) - “Аперкот” - 4:4.

25 листопада. “Ураган” - “Спортлідер+-2” - 5:2, “Кардинал-2 ДЮСШ-4” - “Мерку-

рій” - 0:0.

Другу гру поспіль рівняни зіграли внічию. Цього разу жодній з команд протягом 40 хвилин так і не вдалося відкрити лік забитим голам. Гра з торішнім переможцем першої ліги західної зони завершилася нульовою нічиєю. Проте це аж ніяк не є свідченням безбарвної і малоцікавої гри, навпаки, обидві команди діяли гостро і часто загрожували воротам суперника, але захист і голкіпери виявилися сильнішими за напад.

29.11.2012



Рівне-Ракурс №10 від 29.11.2012p. 
На головну сторінку