Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №578 від 22.11.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Крістіан Бьорнс у Рівному

Автор і виконавець світових танцювальних хітів Крістіан Бьорнс відвідав Рівне на запрошення місцевих ді-джеїв. У Рівному Крістіан пробув три дні. Він зустрівся із фанатами та дав концерт.

Ді-джей Вудмен, що запросив зірку, зазначає, особливих вимог Крістіан не висував, навіть летів музикант економ-класом. Організатори впевнені, приїзд такої знаменитості - надзвичайна подія для нашого міста.

Тролейбуси на Коновальця

Аби вищезазначеною вулицею могли їздити тролейбуси, наприкінці минулого тижня розпочали капітальний ремонт. Вулицю мають розширити, аби по ній міг їздити бездротовий тролейбус.

Варто зазначити, що ремонт дороги на вулиці Коновальця на ділянці між вулицями Черняка та Мельника триватиме до нового року. Ремонт проводять за рахунок субвенції, яка надійшла з держбюджету в сумі понад 6 мільйонів гривень.

Окрім цього, з наступного року для нового тролейбуса також розширюватимуть дороги, що ведуть до кладовища - на вулицях Курчатова та Енергетиків.

Життя після інсульту

Нещодавно розпочала свою роботу школа для осіб, які перенесли інсульт та їх родичів “Крок до життя”. Організаторами якої виступили Громадська ініціатива “Крок фізична реабілітація” та Українська асоціація боротьби з інсультом. Проект є першим у Західному регіоні України. Базується він на міжнародній моделі навчання людей після інсульту та їх родичів, аби підвищити якість життя вищезгаданих осіб та зменшити їх залежність від оточуючих. Наступна зустріч відбудеться 21 грудня у конференц-залі готелю “Мир”. Більш детальна інформація на сайті krok.rv.ua.

“Мототрек” відремонтують?

Як відремонтувати стадіон “Мототрек”, вирішували на сесії обласної ради.

Стадіон потребує нагального ремонту, адже вже восени на ньому проводитимуть міжнародні змагання зі спідвею. Це питання перед сесією облради порушила постійна комісія з питань фізичної культури і спорту.

Передусім представники комісії зазначають, що потрібно звернути увагу на доріжку, адже в нинішньому стані вона вже не придатна до використання. На ремонт потрібно 170 тисяч гривень. Крім того, мототрек потребує розширення боксів для мотоциклів, встановлення освітлення, реконструкції туалету для відвідувачів, який нині не працює. Також на сесійному засіданні народні обранці зазначили, що якщо кошти на доріжку не виділять, то вони відремонтують її за власний рахунок.

22.11.2012



Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2012p. 
На головну сторінку