Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №578 від 22.11.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Кадрові зміни

Ротація не за горами

У деяких районах Рівненщини невдовзі з’являться нові керівники. Про це на сесії обласної ради розповів керівник області Василь Берташ.

Версію, що такі зміни пов’язані із виборами, очільник області відкидає. Натомість зазначає, що критерієм оцінки роботи голів районних адміністрацій є лише соціально-економічні показники.

- Зараз в нас йде процес реформування органів державної влади та місцевого самоврядування, - зазначає губернатор області Василь БЕРТАШ. - Я неодноразово говорив, що коли людина обіймає посаду більше трьох років - нічого нового у свою діяльність вона не вносить, тому потрібно оновлювати кадри. Як ви вже знаєте, в нас відбулися ротації в обласній лікарні та управлінні освіти.

Також йшлося про звільнення голів Райдержадміністрацій. Наразі голова ОДА не розповідає про кого йде мова, але зазначає, що рішення про звільнення прийматиме Віктор Янукович.

- До кінця цього року ми матимемо чимало кадрових змін, та на рішення ротації кадрів впливають лише показники роботи голів районних рад, - зауважує Василь Берташ.

Отож, скільки область отримає нових чиновників, в яких районах відбудуться ротації, і хто ж все-таки залишить місце голови районної адміністрації, поки що не відомо. Наразі ж, за словами Василя Берташа, проводиться оцінка роботи голів, аби подати пропозиції кандидатів нових голів президенту.

22.11.2012



Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2012p. 
На головну сторінку