Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №578 від 22.11.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Тріумф “Славії”

18 листопада. “Славія” - “ОДЕК” - 1:0.

Рівненська “Славія” вже вдруге у своїй історії стала чемпіоном області з футболу. У “Золотому матчі” клуб із обласного центру з мінімальною перевагою виграв в оржівського “ОДЕКа”. Таким чином рівняни у нинішньому сезоні здобули вже два трофеї, в кубок України поклали золоті нагороди чемпіонату.

Минулої неділі вперше було проведено “Золотий матч”, який назвав чемпіона області. У двобої за звання кращої футбольної команди краю зійшлися “Славія” та “ОДЕК”. Упродовж двадцяти двох турів обидва клуби набрали однакову кількість очок - 55. Виявляли найсильнішого команди на нейтральному полі - у Березному.

Пам’ятаючи про нещодавню поразку від “ОДЕКа”, цього разу футболісти “Славії” обрали дещо іншу тактику - гру від оборони. Гол, який у підсумку став переможним, був досить курйозним. Володимир Поліщук кидком з-за бокової лінії влучив м’ячем у поперечину воріт “ОДЕКа”, а Віктор Каращенко першим опинився на добиванні і без проблем переправив м’яч у порожню сітку воріт. Незважаючи на велику кількість гольових нагод, відігратися оржівцям так і не вдалося.

Голова РОФФ Володимир ПОЛІЩУК:

- Незвичайний матч. Таку гру ми проводимо вперше в історії. Дуже напружена боротьба була між командами. Багато вболівальників приїхало сьогодні і з Рівного, і з Оржева, було багато місцевих. Дуже вдячні господарям за підготовку поля.

Тренер ФК “Славія” Сергій ДЬОМУШКІН:

- Ми навмисно віддали ініціативу супернику. Самі ж грали більше на контратаках. І саме така гра принесла нам успіх.

Ми давно йшли до цієї перемоги. Наш клуб цього року святкує своє десятиріччя і в нас було завдання - перемогти в усіх турнірах.

Капітан ФК “ОДЕК” Сергій ЧИКАЛЮК-КОЗАКЕВИЧ:

- Це просто невезіння. Ми володіли м’ячем, більше атакували, мали ігрову ініціативу. А в підсумку, пропустили якийсь курйозний м’яч.

Капітан ФК “Славія” Роман ЯДЧИШИН:

- У нас завжди лише максимальні завдання. Перемагати в кожному матчі.

22.11.2012



Рівне-Ракурс №10 від 22.11.2012p. 
На головну сторінку