Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №581 від 13.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#ОСББ

Замість “Ідилія” - “Бардак”

Cаме так пропонує змінити назву одному із ОСББ свободівець Андрій Бортнік. Це спровоковано тим, що події, які відбуваються у будинку, аж ніяк не вписуються у здоровий глузд звичайної людини.

Тому на останньому засіданні міськвиконкому підняли питання про функціонування ОСББ, що знаходиться на вулиці Київська,92.

- Керівник цього ОСББ за рахунок своєї особистої неприязні блокує громадянам видачу довідок про склад сім’ї, і мешканець може отримати документ лише з допомогою прокуратури, - зазначає свободівець Андрій БОРТНІК. - А в жовтні цього року голова ОСББ передає контроль своїй дочці, якій виповнилося тільки 18 років, хоча керівництво подовжує здійснювати сам чоловік. Тобто, формується таке враження, що людина свідомо йде на порушення Цивільного кодексу і КПК.

Міський голова Рівного зазначає, що ситуація йому відома, та він ніяк не може вплинути на неї, адже будинок не належить до комунальної власності міста.

- Я особисто зустрічався з мешканцями цього будинку і можу сказати, що навряд там буде хоч якийсь порядок, - зазначає міський голова Володимир ХОМКО. - Ми не можемо ніяк вплинути на це ОСББ, адже будинок відомчий. У нас таких неперспективних ОСББ є декілька, одне із них це ОСББ “Ідилія”, про яке наразі йдеться. Мешканці цього будинку ще декілька місяців тому запрошували мене до себе, аби допомогти їм вибрати голову. Більше того, ми їм дали кошти на дах, які вони через сварки не змогли використати. І якщо вони не знайдуть спільної мови, то ми не зможемо ніяк їм допомогти, а гроші просто пропадуть.

13.12.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2012p. 
На головну сторінку