Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №581 від 13.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Продовжуючи тему

Бездомні власники

Бездомні власники

Мешканці гуртожитку, що знаходиться за адресою Відінська,10, зустрічали депутатів Рівненської міської ради протестом. Люди стурбовані, адже посеред зими можуть опинитися на вулиці.

За словами протестувальників, власник гуртожитків - фірма “Житлобуд-В”, незаконно виселяє людей і продає кімнати. Для того, щоб викупити житло, вони вимагають 11 тисяч доларів, хоча громадяни зазначають, що кімнати не варті і трьох тисяч.

- Ми вже зверталися і до обласного голови, а тепер просимо міського - Володимира Хомка, прийняти наш гуртожиток у комунальну власність міста. Начальник регіонального управління ФДМ зазначив, що якщо на сесії депутати проголосують за обмін гуртожитку, то так і буде. Я в цьому гуртожитку живу з 76-го року, тобто вже 36 років, а тепер мені що робити - йти на вулицю? - Обурюється одна із жительок гуртожитку.

Вся суть полягає в тому, що гуртожиток належав “БМУ-6”. Пізніше, не зрозуміло як, папери на кімнати, де живуть люди, оформили як нежитлові приміщення. Ще пізніше, з документами взагалі стало робитися щось незрозуміле, адже люди, які постійно проживають у гуртожитку, виявляється займають за паперами чужі кімнати.

- Ми не маємо права прийняти на баланс гуртожиток без дозволу власника. Такого права нам ніхто не давав, адже ми живемо у правовій державі, - зазначає міський голова Володимир ХОМКО. - Я знаю очевидно, що це питання можна вирішити лише в суді.

13.12.2012Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2012p. 
На головну сторінку