Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №581 від 13.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Крадіжка

Спалився,бо розговорився

Погожої літньої днини житель одного з сіл Зарічненського району вирішив відпочити в сусідньому райцентрі Володимирець. Під час прогулянки селищем увагу хлопця привернула рекламна вивіска магазину комп’ютерної техніки.

В юнака, який вже мав за плечима одну судимість, виникла думка знову вчинити крадіжку. Впевненості в успішному завершенні замисленого додавав той факт, що приміщення магазину було одноповерховим, а на покрівлі проводилися ремонтні роботи. Оскільки був вихідний день, то ні персоналу, ані робітників-будівельників поблизу магазину не було. Дочекавшись темряви, близько опівночі, він через покрівлю проник на горище будівлі і, пробивши стелю, потрапив до магазину. Вправний злодій нашвидкуруч наскладав до сумки та пакету чотири ноутбуки, два DVD-програвачі, 16 мобільних телефонів, вісім цифрових фото- та відеокамер, а також ваучери поповнення рахунку, карти пам’яті та іншу техніку на загальну суму близько 70 тисяч гривень. Після чого, знову ж таки через горище, виніс викрадене з магазину та пішки доправив його за сім кілометрів до залізничної станції, звідки на дизель-поїзді дістався додому.

Cхопити злочинця за гарячими слідами не вдалося. Як з’ясувалося пізніше, злодій сховав викрадені речі під сіном у хліві за місцем проживання, і на деякий час заліг на дно. Але вже за тиждень, коли він трохи заспокоївся і почав продавати односельцям здобуті злочинним шляхом мобільні телефони, його й затримали працівники міліції.

Нещодавно суд закінчив розгляд цієї кримінальної справи і призначив Олександру покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі. Тож свій двадцятий день народження юнак зустріне у в’язниці.

13.12.2012



Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2012p. 
На головну сторінку