Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №581 від 13.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Заздалегідь

Хто скільки працюватиме на Новий рік

Заклади дозвілля та ресторанного господарства в ніч з 31 грудня 2012 року на 1 січня 2013 року працюватимуть до ранку. Таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету.

Напередодні Нового року рівняни прагнуть відпочити, а власники розважальних закладів заробити.

- На координаційній раді ми розглядали питання про зміну графіку роботи у новорічну ніч і вирішили, що оскільки щороку таке рішення приймали, цьогоріч пропонуємо також підтримати виконавчому комітету вищезазначене питання, - зазначає начальник управління торгівлі , громадського харчування та побутового обслуговування Ігор ОСТАПЕНКО.

Тож заклади дозвілля та ресторанного господарства, окрім тих, що розміщені в житлових будинках, у ніч з 31 грудня на 1 січня працюватимуть до шостої ранку. Варто зазначити, що власники вищезазначених закладів попередньо мають погодити режим роботи з міськім відділом УМВС.

Окрім цього, під час розгляду питання “Про встановлення режимів роботи закладів суб’єктів підприємницької діяльності” Ігор Остапенко повідомив, що на розгляд виконавчого комітету надійшло подання від Рівненського МВ УМВС щодо обмеження роботи нічного клубу “Лагуна”.

- Охорона, яка працює в цьому закладі, замість того, щоб наводити порядок, 3 грудня побила громадянина Німеччини. Окрім цього, до 5 грудня ми отримали більше двадцяти скарг від відвідувачів нічного клубу, а вже після 5 грудня до нас надійшло ще п’ять звернень у відділ міліції. Основні порушення - це побиття та крадіжки, - розповідає начальник Рівненського МВ УМВС Петро ЄЗГОР.

- При всій повазі до нашої міліції, я категорично проти цього питання, - зазначив міський голова Рівного Володимир ХОМКО. - Це один із небагатьох пристойних закладів у місті Рівне. Я його не відвідую, але розмовляв із молоддю і їм цей заклад подобається.

Для вирішення проблеми запропонували провести опитування через засоби масової інформації і вже за його результатами планують винести це питання на наступне засідання виконавчого комітету повторно.

13.12.2012



Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2012p. 
На головну сторінку