Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №581 від 13.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

“Славія” - найкраща

Виконком обласної федерації футболу визначив найкращих за підсумками сезону-2012. Найбільше відзнак зібрав чемпіон та володар Кубка області рівненська “Славія”. Найкращими у відповідних номінаціях стали президент Горислав Литвинчук, тренер Сергій Дьомушкін та воротар Юрій Кособуцький. У віце-чемпіона Рівненщини оржівського “ОДЕКа” отримають відзнаки захисник Сергій Чикалюк та нападник Віктор Газицький. Ще дві номінації у сарненського “Маяка”. Сергія Примака визнано найкращим півзахисником, а сарненську футбольну арену визнано найкращим стадіоном. Приз справделивої гри, як команда, яка отримала найменше попереджень та вилучень, дістанеться здолбунівському “Волинь-Цементу”, а нагорода “За волю до перемоги” поїде до Кузнецовська. Тамтешній “Ізотоп”, програючи по ходу зустрічі, зміг тричі виграти. Урочиста церемонія нагородження найкращих представників обласного футболу відбудеться 25 грудня під час звітно-виборчої конференції федерації.

Рівне знову чемпіон

Збірна Рівного знову стала чемпіоном області з міні-футболу. Незважаючи на потужний склад, у вирішальній грі рівняни лише у серії післяматчевих пенальті змогли переграти команду Володимирецького району. Бронзу теж у серії пенальті вибороли гощанці. Загалом у фінальній частині турніру, що відбувся у Рівному, змагалися представники шести збірних. Окрім трьох згаданих, також боролися за перемогу колективи Костопільського, Березнівського та Радивилівського районів.

Західно Українська аматорська хокейна ліга

8 грудня. “Явір” - “Еней” - 11:0.

9 грудня. “Фаворит” - “Червоноград” - 3:4, “Беркут-Експрес” - “Львів” - 2:12, “Ведмеді” - “Нафтохімік” - 3:8.

Після чотирьох проведених матчів рівненський “Фаворит”, який приймає своїх суперників у Луцьку, ділить 5-6 місце разом із ужгородськими “Ведмедями”, має в активі 6 очок, 2 перемоги і дві поразки, різниця забитих і пропущених шайб - 19:15. 23 грудня рівняни гратимуть у Дрогобичі з місцевим “Енеєм”, який має в активі одну перемогу в 6 матчах.

13.12.2012



Рівне-Ракурс №10 від 13.12.2012p. 
На головну сторінку