Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №582 від 20.12.2012p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Серпень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


Надія захистить усіх, хто звернеться і хто в Бога вірить! Тел.:(095) 92-61-876, (096) 67-38-505

¤ Смачного!

ТОП-5 новорічних страв різних країн світу

ТОП-5 новорічних страв різних країн світу

Приготуй до новорічного столу колоритну м’ясну, рибну страву або десерт із новорічного меню різних країн світу.

1. Франція

Індичка - головна страва новорічного столу у Франції. Французи жартують: “Якщо немає індички, то Новий рік може не прийти”.

Індичка по-французьки

Інгредієнти: 0,5 кг філе індички, 5 дрібних цибулин, 2 помідори, 300 г сиру, майонез, спеції, сіль до смаку.

Приготування

Філе індички розріж на тонкі шари та вклади в миску, пересипаючи спеціями та сіллю. Накрий кришкою, зверху поклади вантаж і залиши на 20-30 хвилин для маринування у власному соку.

Помідори помий і поріж кружечками, цибулю наріж кільцями. Сир натри на великій тертці. На деко виклади фольгу, краї підгорни. Рівномірно в один шар розклади пласти індички, зверху злегка промасти майонезом. Потім поклади шар цибулі і шар помідорів. Зверху засип усе сиром.

Запікай у духовці близько години. Спершу на сильному вогні, потім - на слабкому. Страву подавай на стіл гарячою, прикрасивши зеленню.

2. Польща

На новорічному столі в Польщі обов’язково є риба, яку вважають символом благополуччя та сімейного щастя.

Риба по-польськи

Інгредієнти: 300 г філе судака зі шкірою, 1 морквина, 4 г кореня петрушки, 2-3 варені яйця, 20 г вершкового масла, 1 ст. л. лимонного соку, зелень петрушки, сіль до смаку.

Приготування

Філе риби наріж порційними шматками, відвари в підсоленій воді з додаванням моркви та кореня петрушки.

Для соусу розтоплене масло об’єднай з подрібненими яйцями, лимонним соком, порізаною зеленню та 2 ст. л. рибного бульйону.

При подачі рибу вклади на блюдо, полий приготовленим соусом. Як варіант, гарніруй пюре з картоплі та моркви.

3. Чехія та Словаччина

У цих країнах новорічний стіл не обходиться без ароматного національного десерту - яблучного штруделя.

Яблучний штрудель

Інгредієнти: 250 г борошна, 1 яйце, 150 г вершкового масла, 1 ч. л. оцту, 1 кг яблук, 80 г цукру, 30 г родзинок, 100 г хлібних крихт, кориця мелена, цедра лимона до смаку.

Приготування

Борошно просій, потім влий у нього збите з 6 ст. л. теплої води яйце, 1 ст. л. розтопленого масла, оцет, додай сіль і заміси м’яке блискуче тісто. Скачай у кулю та залиши на 30 хвилин, накривши вологою тканиною.

Розріж тісто навпіл, кожну половину розкачай на присипаному борошном лляному рушнику. Розтягни тісто від центру в усі боки, намагаючись не порвати, збризни розтопленим маслом, вклади на нього шар очищених і нарізаних яблук, посип цукром, корицею, промитими родзинками, подрібненою цедрою і обсмаженими в 30 г масла хлібними крихтами.

Піднімаючи край рушника, скачай тісто в рулет. Перенеси на деко та випікай у помірно нагрітій духовці 30 хвилин, час від часу змазуючи маслом. Готовий штрудель остуди і розріж на скибочки. Подавай до столу, прикрасивши до смаку. Наприклад, горішками, гілочками м’яти, корицею або цукровою пудрою.

4. Німеччина

У цій країні на новорічний стіл обов’язково подають пироги та інші страви з родзинками, яблуками та горіхами. Причому кожен інгредієнт має своє значення. Наприклад, горіхи - це вміння пізнавати таємниці й долати труднощі життя, а родзинки - символ достатку.

Тістечка з горіхами

Інгредієнти: 2 яйця, 2 яєчні жовтки, 200 г цукру, 6 ст. л. сухарів, щіпка солі, 2 ч. л. сухих дріжджів, 1 ст. л. борошна, 0,5 ст. подрібнених родзинок, 1 склянка горіхів, 200 г вершкового масла, 0,5 склянки молока.

Приготування

Яйця і цукор збий, додай сіль, сухарі, змішані з борошном дріжджі, родзинки та 0,5 склянки горіхів. Заміси тісто, розкачай його в шар завтовшки 0,7 см, виклади на покрите промасленим папером деко і випікай у духовці протягом 15 хвилин при середньому нагріванні.

Для крему жовтки збий із цукром, влий, помішуючи, гаряче молоко. Прогрій, безупинно збиваючи, на водяній бані, щоб загусло. Отриману масу остуди, з’єднай зі збитим маслом і збивай усе разом до пишної консистенції. Додай 0,5 склянки подрібнених горіхів і перемішай.

Випечений корж одразу ж розріж на прямокутні тістечка, дай їм охолонути, потім покрий кремом і прикрась.

5. Англія

Традиційним десертом на новорічному столі в цій країні є пудинг. Перед подачею на стіл святковий пудинг поливають ромом і підпалюють.

Англійський пудинг

Інгредієнти: 170 г вершкового масла (маргарину), 170 г цукру, 170 г борошна, 2 яйця, щіпка соди, 120 г сиру.

Для глазурі: 25 г вершкового масла, 1,5 ст. л. какао, 1,5 ст. л. молока, 3 ст. л. цукру. Щоб сильно залити пудинг глазур’ю, кількість треба подвоїти.

Приготування

У посуді, в якому випікатимеш пудинг, розтопи вершкове масло, всип цукор, соду, додай яйця та збий. Потім додай сир, перемішай, додай борошно і збий. Накрий промасленим папером і постав випікатися на середньому вогні 15-20 хвилин.

Для глазурі змішай усі компоненти та доведи до кипіння. Готовий пудинг перекинь на тарілку, полий глазур’ю і прикрась. Наприклад, горішками, кокосовою стружкою, кунжутом.

20.12.2012


Переглядів: 1015

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 822 від 10.08.2017p.
¤ 
Як ідеально розрахувати час варіння яєць

Як ідеально розрахувати час варіння яєць

У приготуванні яєць більшість з нас вважає себе експертами, адже немає нічого простішого, ніж зварити їх круто або у мішечок....

¤ 
Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Три золота, два срібла та три бронзи вибороли дзюдоїсти Рівненщини у складі національної збірної на чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору....

¤ 
Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни – це улюблені літні ласощі як дітей, так і дорослих. Тому, дочекавшись сезону кавунів, насолоджуйтеся якомога більше ними, адже, як усім відомо, ця ягода не лише смачна, а й корисна....

¤ Лідер ринку
РДБК: Впевненість у майбутньому

РДБК: Впевненість у майбутньому

Віталій РОМАНЮК: «Будівництво в усі часи було та залишається не тільки практичною необхідністю, а й високим мистецтвом»

ТДВ «Рівненський домобудівний комбінат» успішно реалізує свої вироби не тільки в Рівному - майже 80% продукції поставляється на будівельні об’єкти в Києві, Львові та Стрию, а також в Івано-Франківську...

¤ 
Поліцейські вилучили патрони та пістолет

Поліцейські вилучили патрони та пістолет

У ході оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» правоохоронці вилучили 78 патронів різного калібру та саморобний пістолет....

¤ 
«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

Під приводом купівлі борошна за дешевшою ціною троє невідомих осіб зуміли поцупити у жительки села Зоря 12 тисяч 100 гривень. Зловмисників, які пересувались на автомобілі, розшукує поліція....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (19222)
2. Розклад руху автобусів [253] (17843)
3. Моє місто - найкраще [427] (13744)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (9427)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (9380)
6. Догляньте мене до смерті [278] (8987)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (8895)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (7870)
9. Душ для всіх [432] (6950)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (6856)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (6606)
12. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (6424)
13. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (6407)
14. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (6387)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (6346)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів (370)
2. Як ідеально розрахувати час варіння яєць (364)
3. Карткові «кидки» (356)
4. Обережно – змії! (353)
5. За самовільне спалювання сухої трави та сміття - штраф (351)
6. Діти з Рівненщини відпочивають у Європі (347)
7. РДБК: Впевненість у майбутньому (347)
8. СУ-39 відродилося, наче Фенікс, працює, живе та модернізується (346)
9. Жебрачка (345)
10. Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород (345)
11. П’ята пора року (343)
12. Де розмістити інформацію про компанію? (342)
13. Після проведеного капітального ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус «Škoda 14Tr» №142 (342)
14. Фото на керамике (341)
15. З Одеси – без медалей (340)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс