Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №583 від 27.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Новий освітянин

Обласне управління освіти і науки очолив Григорій Таргонський, який донедавна обіймав посаду першого заступника голови Рокитнівської РДА.

Григорій Таргонський змінив на посаді Івана Вєтрова, який після кількох років роботи головний освітянином області у листопаді 2012 року написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Шкільні канікули

Зимові канікули у школах Рівного почнуться 29 грудня та триватимуть до 14 січня. Про це повідомили в управлінні освіти Рівненського міськвиконкому.

Новий дитячий садочок

Щоб збільшити кількість місць, заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська планує відновити роботу колишнього дитсадка в центрі Рівного, в якому якийсь час знаходилася вечірня школа.

За словами пані Кульчинської, школу вже відселили і приміщення чекає на ремонт, але є керівники громадських організацій, які не хочуть залишати орендоване приміщення.

Розпланували свята

У Рівненському міськвиконкомі оприлюднили програму святкувань у новорічно-різдвяний період. Отож, у новорічну ніч на майдані Незалежності відбудеться розважальна шоу-програма, яка триватиме до третьої години ночі. 1 січня о 17 годині розпочнеться святкова програма “З Новим роком”.

3 січня у театрі ляльок відбудеться ялинка міського голови для обдарованих дітей міста. 6 січня на майдані Незалежності встановлюватимуть “Дідух”. Упродовж 7 та 8 січня у центрі Рівного колядуватимуть та щедруватимуть. На Різдво також стартує ІХ фестиваль пісенно-музичного мистецтва “Різдвяні піснеспіви”. А на Старий Новий рік в обласному центрі планують провести перший фестиваль вуличних вертепів “Нова радість стала”.

У Рівненському зоопарку поповнення

У зоопарку з’явилося двоє левенят. Як розповів директор Рівненського зоопарку Олег Павлюк, левенятка народилися на минулих вихідних. У зоопарку боялися, що тварини можуть не вижити через холод, проте поки що із ними все гаразд.

До левенят потрапити працівники зоопарку не можуть - левиця не підпускає. Коли вони стануть більш-менш самостійними, вирішуватимуть, що з ними робити. Залишати в зоопарку точно не будуть, каже пан Павлюк. Адже у звіринці і так є три леви. Кожен їсть по 10 кг м’яса в день. Отож левенят, швидше за все, на когось обміняють.

27.12.2012



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2012p. 
На головну сторінку